1/12 anonim válasza:
Sehogy. Egyszerűen nem olyan erős.
2/12 A kérdező kommentje:
Már hogyne lenne olyan erős!!!! Videókba is láttam.
2012. aug. 22. 15:29
3/12 anonim válasza:
Nem vagyok motoros,ezért nem értem,hogy miért nem lehet egykerekezni ezzel a típusú motorbiciklivel.Én a kerékpárommal tudok,pedig nem olyan nagy az erőkifejtésem...Akkor miért nem lehetne egy motorral?
5/12 anonim válasza:
ülve nehezen , állva próbáld majd ráérzel xD vagy nem... kipergetni meg neki tolod a motort egy ház falának vagy akárminek és nyomjad neki ami van ...
6/12 anonim válasza:
Az eredeti simson 3,6 lóerős. Attól, hogy valaki felfúrt egyet meg tuningolt és egykerekezik vele azt nem csodálom. Egy kerekezni úgy tusz, hogy nagyon hátraülsz és és felkapod. Kipörgetni meg sztenderen úgy hogy súrolja a földet. (Első voltam.) De hidd el normálisan nem lehet vele egyiket se. Csak tuningoltal.
7/12 anonim válasza:
Próbáld meg úgy hogy nagyon hátra ülsz és a lábadat nem teszed fel a lábtartóra, hanem magad mögött lógatod, úgy hogy majdnem súrolja vagy kicsit súrolja a földet a cipőd (papucsban nem ajánlott). Ez azért is jó mert ha túl húzod nem fogsz hanyatt esni és azért is mert így a legalább ki tud jönni kerékre a motor. Húzod neki a gázt ( de csak ésszel, nem tökig), aztán ráengeded a kuplungot. De egyébként ennek semmi értelme. Kínozod a motort, kínozod a láncot és az első teleszkópot is. Esetleg rakhatsz bele előre kevesebb fogú lánckereket, mondjuk 13-ast. Ezzel csökken a végsebessége, viszont a rövid áttétel miatt ki tud jönni majd kerékre, még úgy is ha rajta ülsz.
8/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! Kis kínainak is:)
2012. aug. 22. 17:22
9/12 anonim válasza:
Én nagyon régen egy egyszerű Simson Schwalbe-val is egykerekeztem. Nem volt tuningolva meg semmi. (Persze úgy, ahogy itt előttem leírták: hátraülsz, stb...)
10/12 simsonos3 válasza:
Kipörgetni meg úgy, hogy jó az első féked és azt tökig behúzod, aztán húzd neki, de ne ülj rá.! :D
Medmex kört meg csak enyhén nedves füvön próbáld, és utána nehezíthetsz, hogy egy vizes aszfalton, betonon. Persze ha akarsz medmex körözni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!