Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonnal elindulhatok Budapes...

Simsonnal elindulhatok Budapestről Balatonra?

Figyelt kérdés
Bírni fogja? 7es úton nem ölnek meg a kamionok?

2012. aug. 17. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha rendben van a gép, bevállalnám, nem egyhuzamban, hanem pihenéssel, de mindenképpen vinnék tartalék cumót, és szerszámokat. Babettával járok melózni, 2x 15 km kb, a pici csomagtartóban elfér pár kulcs, és csavarhúzó + egy defektjavító szett. Hosszabb útra vinnék még holmikat.
2012. aug. 17. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:
nyugodtan nekivághatsz az útnak,simán alkalmas a simo egy ilyenre,sőt ha egyhuzamban,pihenés nélkül lenyomod a távot,akkor sem lesz tőle semmi baja,
2012. aug. 17. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Menj nyugodtan ha megbízol magadban és a mocidban,azért tartalék szerszámokat vigyél és mellényt is nyugodtan vegyél fel így a kamionosok is észrefognak venni és nem csak akkro mikor már kivasaltak.

Üdv!

Bakonyba amúgy?

2012. aug. 17. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Pihenők nélkül nem tudom hogy mennyire bírná :)

Simsonos ismerősök már voltak néhány 100km-es utakon. De 50-60km-enként azért meg kelletett állniuk hogy hűljön a gép egy kicsit.

2012. aug. 17. 23:29
 5/6 anonim ***** válasza:
én jawa mustangal voltam 120km-es úton már nem 1x tehát simsonnak is bírnia kell :)
2012. aug. 18. 09:45
 6/6 ja_az_van ***** válasza:

Napi 90 km jártam dolgozni vele folyamotasan 2 nyáron át.

ha jol karban van tartva akkor,simán

2012. aug. 18. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!