Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motor márkák a legközke...

Milyen motor márkák a legközkedveltebbek, illetve a motoros sisakok közül melyek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 19:14
 1/4 crx-es ***** válasza:
HJC,NITRO
2012. aug. 21. 19:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Tornádó sisak elég népszerű... a kis motorosok körében. (Simson, ilyesmik)
2012. aug. 21. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Motor: Suzuki, Honda, Yamaha, KTM, Ducati, Kawasaki, Aprilia, Husaberg, BMW, Husqvarna, Sherco, Moto Guzzi, Buell, Harley Davidson

Bukó: Nolan, Scott, Airoh, Thor, Arai, FOX, X-lite, AGV, Premier, Shoei, Suomy, Uvex, Givi

2012. aug. 21. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Motormárkában közkedveltek? Ezt úgy nem értem. Én egyetlen olyan embert sem ismerek aki CSAK márka szerint választott. Pl "ide nekem a HONDÁT". Mit? Csoppert? Sportmotort? All rounder? Vagymifene? Magyarországon elsősorban azokat a márkákat látod amelyeknek van márkaképviseletük. Pl a japán motormárkáknak több helyen is van képviseletük (pl Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki ) még az olaszoknak ( pl Ducati, Gilera stb ) és angoloknak (pl Triumph) kevesebb - nem akarom felsorolni az összes márkát ( kimaradt pl a KTM vagy a BMW, "Huski" stb ) - szerintem érted a lényeget amit írni akarok.

A magyarországi motorok márkái darabszámra is nagyjából ezt a megoszlást mutatja. Én nem nevezném ezt a közkedvelésnek. Pláne ilyen válságos időkben.

A sisakok között vannak vezető márkák. Pl az AGV egy régi patináns olasz bukósisak gyártó. A Schubert sisakok pedig csendességükről híresek. A Shoiei is egy régi és megbízható márka, vagy pl a Shark. Az előzőleg ismertetett Nitro szerintem a sisakok legalja. Szerintem pocsék zárszerkezete van. Nem motoroznék vele pályán ( közúton sem ) Persze mindenki annyit költ a fejére amennyit megér neki.

2012. aug. 21. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!