Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Targoncára milyen jogsi kell?

Targoncára milyen jogsi kell?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogyha targoncázok a munkahelyen, és kijönnének ellenőrizni, akkor kell-e valamilyen jogsi rá.

2012. aug. 21. 12:11
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és hogy hány éves kortól lehet.
2012. aug. 21. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:
2012. aug. 21. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
könnyűgépkezelői
2012. aug. 21. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
elvileg könnyűgépkezelői kell, de magánterületen(tehát ahol dolgozol) kell egyáltalán valami papír rá? mert magánterületen vezethetsz autó, buszt, kamiont, mindent, de nem kell rá jogosítvány, sőt még forgalmi sem, csak nem mehetsz ki a területről
2012. aug. 21. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Munkahelyen, zárt területen is megbüntetnek a munkafelügylők (vagy hogy hívják őket), ha nincs engedélyed a gépre. Meg szoktak jelenni munkahelyeken, és ellenőrzik a biztonságot, védőruhát, stb.
2012. aug. 21. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Régen volt könyügépkezelő és Nehézgépkezelő OKJ ! Ez megszünt 2010 től nekem még nehézgépkezelő OKJ vizsgám van! :)

A Targoncavezetőnek Mustársárga GÉPKEZELŐ JOGOSÍTVÁNY-t adnak!

És a targoncára 16 éves kortol lehet vizygázni vagyis én annó 2003 ban ugy csináltam szerintem az nem változott..

Budapesten vizsgáztunk a Jászberrényi úton persze Budapesti vagyok azért.. nyilván hogy minden városban szerveznek ilyen tanfolyamokat, de mostmár OKJ képzés az is van egy olyan OKJ hogy Targoncavezető OKJ tehát a mustársárga könyv mellé jár a kék OKJ bizi is remélem tudtam segíteni! :)

2012. aug. 23. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!