Ha van egy ritka járműved, és meglátsz az utcán egy másik ugyanolyat, és lennének kérdéseid a tipusról, leszólítanád a vezetőt?
Simán.
Nekem nem ritka járműven,csak a színe elég ritka,de feltűnő, de ha szembe jön mégis egy másik olyan, azonnal intünk,vagy villantunk egymásnak.
Egy dolog kimaradt: autóvásárlás előtt itt nem messze a lakásomtól egy parkolóban pont egy olyan Opel állt, mint amivel szemezgettem.
A tulaj pont akkor indult valahova, odarohantam és leszólítottam. Tök rendes volt, mindent elmondott, ami érdekelt, pedig egyáltalán nem ritka autóról volt szó.
1. voltam
mi pont ugyanazt csináltuk mint az 5ös :) autót szerettünk volna váltani, és az egyik típusba beleszerettünk.
mintha az isten küldte volna azt a fickót oda ahol épp sétáltunk. :) jött, leparkolt, láttuk, h nem sietős neki, sztem levegőzni jött, vagy összebalhézott az asszonnyal :)
mondtam az emberemnek, h menjünk oda szépen jólnevelten, max elküld, ha nem alkalmas.
nagyon rendes hapsi volt, kb 1 órán keresztül mesélt az autóról, megmutatta, beülhettünk, igaz kocsikázni nem vitt el, de már ez is nagyon nemes tett volt a részéről :)
utána már biztosak voltunk benne, h jó választás lesz.
Ford Focus C-max a delikvens egyébként :)
most szeretnék venni én is autót, már eljátszottam a gondolattal, hogy esetleg szintén le kéne szólítani egy másik tulajt, akinek olyanja van, amit kiszemeltem. :)
magamból indulok ki, én mindenkivel szívesen beszélgetek az autónkról, mert csak jót tudok róla mondani, és örülnék, ha más is ezt választaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!