Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort érdemesebb...

Lacko1996 kérdése:

Milyen motort érdemesebb venni 50cc-isben?

Figyelt kérdés

Robogó vagy Endúrókrossz?

Mostanában az endúrók olcsóbbak de élvezetesebbek is?

2012. aug. 20. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy robogón csak a gázt kell húzni.Azért egy válós mocival jobb szerintem.A földutat egyik 50-es moci sem alkalmas rá illetve lehet menni velük de felesleges mert csak tönkreteszed őket,ezt tapasztalatból írom.

Akármilyen motort is nézel ha rám halgatsz 4 ütemű jobb és ha van rajta vízhűtés az sem egy hátrány.

Vásárláskor törekedj arra hogy minnél fiatalabb évjáratú legyen kevés kilóméterrel és külsőleg is legyen igényes és ne legyen összevissza tunningolva mert azokkal csak a probléma van.Szal lehetőleg gyári mocit nézz.

Üdv!

2012. aug. 20. 15:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Enduróra szavazok én is, de azt egyáltalán nem ajánlom, hogy 4T legyen mert az 50 köbecentinél köztudottan gyenge. Szerintem nincs is 50-es 4T enduró.
2012. aug. 20. 16:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs 50-be endúró npediig a 4tvel kevesebb a probléma.Igazából terepre kismocikkal nem érdemes menni mert hamarabb tönkremennek mint egy rende s nagymotor.
2012. aug. 20. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!