Miért nem indul a motorom?
Yamaha TZR 50 (2003)
Röviden ennyi történt: mentem vele, és minthacsak levettem volna a gyujtást, leállt, de semmi hangot nem adott ki...
Az önindító teker, nincs szikra, tolásra sem megy.
A gyertyacserével probálkoztunk, nem volt jó,
Akksit töltöttem, azzal sincs baj.
MI LEHET A GOND? milyen ember tudná ezt megcsinálni, ha nem akarok sokat fizetni a szervizben?
traf. rendbe most néztük meg másikkal, néha adott szikrát nlha nem egyszer folyamatsan adott és megáált.
kondenzátorhiba v mi?
Helló!
Elösször is ha nincsen szikra akkor az első gyanús dolog a gyertyapipa vagy gyertya tekerj bele egy tökmindegy milyen gyertyát és nézd meg hogy azzal van e szikra. ha nincs akkor nézd meg hogy mennyire jól illeszkedik a gyertyapipába a gyertya mert ott szokott még gebasz lenni amit sima csokipappírral lehet javítani ideiglenesen.
Ha ezek sem akkor nézd meg a biztosítékod ha van ha nincs akkor nézd meg a fesszabályzódat majd legutoljára hagyhatód a gyújtótrafót.
Aksi is lehet hibás mérjetek rá műszerrel ha kell többször is mert ha cellazrálatos akkor hol működik hol nem.
Úgy nagyjából felsoroltam a hibákat,max még amit tehetsz hogy az összes érintkezőt átkeféled drótossal de azt úgy hogy lehúzod az aksit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!