Melyikkel néznének meg jobban? Egy agyon tuningolt Simson S51-essel vagy egy teljesen gyári állapotúval Simson S51-essel?
Én gyári állapot híve vagyok és teljes erővel azon vagyok, hogy az enyém is gyári állapotú legyen.
.
16/F
Nem tudom minek kell oltani a robogót. Egyáltalán nem műanyag, csak a burkolat az. Minden nagymotornak van burkolata egyébként. 60-65 az semmi, a robogóm 80-at megy és ugyan úgy 50-es.
Ha váltós 50-esről van szó akkor vmi jó enduro kell v supermoto. Azok legalább mennek is.
Volt simsonom, tudok is váltani tehát ha felültetnének egy nagymotorra akkor tudnék mit kezdeni vele.
Nekem nem jött be a simson, bárki bármit mond, akkor is elavult már...
Nekem gyári kiskerekű SR 50-em van.Csak a színösszeállítása nem gyári,és folytás nélküli b-s kipufogó.A motor pöccröff,üzembiztos,jól megy,jól néz ki,mindenkinek tetszik.
Nagyon tudni és érezni kell,hogy milyen a gusztusos tuning,és meddig ízléses a csinosítás,ha valakinek ehhez nincs érzéke,inkább maradjon a gyárinál.
Egyébként szerintem egy gyári Simson teljesen normális motor,főleg a B-s.De csak akkor,ha a motorja is kitűnő.Egy dolog nagyon ciki,a légszűrőhang,és húzás semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!