Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyikkel néznének meg jobban?...

Melyikkel néznének meg jobban? Egy agyon tuningolt Simson S51-essel vagy egy teljesen gyári állapotúval Simson S51-essel?

Figyelt kérdés

Én gyári állapot híve vagyok és teljes erővel azon vagyok, hogy az enyém is gyári állapotú legyen.

.

16/F

2012. aug. 18. 16:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha tényleg teljesen gyári, akkor állóhelyzetben le is fotóznám!:) A tuningot attól függ mennyit lsz bele, bár Simson téren a gyárit pártolom!
2012. aug. 18. 20:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom minek kell oltani a robogót. Egyáltalán nem műanyag, csak a burkolat az. Minden nagymotornak van burkolata egyébként. 60-65 az semmi, a robogóm 80-at megy és ugyan úgy 50-es.

Ha váltós 50-esről van szó akkor vmi jó enduro kell v supermoto. Azok legalább mennek is.

Volt simsonom, tudok is váltani tehát ha felültetnének egy nagymotorra akkor tudnék mit kezdeni vele.

Nekem nem jött be a simson, bárki bármit mond, akkor is elavult már...

2012. aug. 18. 21:16
 13/16 RoadRunner válasza:
A robeszosok nyugodtan elbújhatnak :D . "80-at megy " --Ez nem hihetetlen de a gyári órák gyakran durván csalnak. Bár még 50-es cuccal is tudtam a 75-t (GPS-el MÉRVE) . Elavultnak meg nem nevezném a Simsonokat. Jelenleg 70-es nem üzemórás hengerrel tudok 94-95km/h-t a simsonommal . Spanom megszaladja a valós 120-at (igaz 5 sebis). Az meg ,hogy az Sm meg az enduro megy is szintén hülyeség . Szinte mindegyik mai váltós 50-esben Mina AM6 van . Oly mind1 ,hogy RS50 vagy Senda . Ami a kinézetet illeti nyílván leesik ,hogy tuning párti vagyok de ezek mellett van egy gyárias gépem is :) .
2012. aug. 19. 20:28
 14/16 anonim ***** válasza:
A tuning izlés kérdése. Szóval ha azzal kezded hogy az égig hajtod az ülésvasat, akkor hagyjad. Vannak szép izléses tuning gépek, viszont egy szépen megtakarított gyári gépet is megnéznek. (szerintem) Aki robogózik az írjon oda. Sose értettem hogy minek kell egymást oltogatni. Én simson párti vagyok. Ahhoz hogy azt mondjam hogy egy robogó szép, és tényleg jól megy ahhoz már több százezer forint kell. Egy gyári fosra biztos nem cserélném a csodajárgányom.
2012. aug. 21. 12:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem gyári kiskerekű SR 50-em van.Csak a színösszeállítása nem gyári,és folytás nélküli b-s kipufogó.A motor pöccröff,üzembiztos,jól megy,jól néz ki,mindenkinek tetszik.

Nagyon tudni és érezni kell,hogy milyen a gusztusos tuning,és meddig ízléses a csinosítás,ha valakinek ehhez nincs érzéke,inkább maradjon a gyárinál.

Egyébként szerintem egy gyári Simson teljesen normális motor,főleg a B-s.De csak akkor,ha a motorja is kitűnő.Egy dolog nagyon ciki,a légszűrőhang,és húzás semmi.

2012. aug. 21. 17:21
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm :))
2012. aug. 21. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!