Melyikkel néznének meg jobban? Egy agyon tuningolt Simson S51-essel vagy egy teljesen gyári állapotúval Simson S51-essel?
Figyelt kérdés
Én gyári állapot híve vagyok és teljes erővel azon vagyok, hogy az enyém is gyári állapotú legyen.
.
16/F
2012. aug. 18. 16:40
1/16 crx-es válasza:
én nagyon meg néznélek egy agyon tuningolt simsonnal és közbe röhögnék de ha egy pöpec gyári alaputúval mennél még az irigység is megenne
2/16 anonim válasza:
nyilván az agyontuningol simot néznék meg, mert egy gyári állapotú nem olyan ''feltűnő''
3/16 crx-es válasza:
de röhejesebb sokkal a tuningolt
4/16 anonim válasza:
Motorozz alsógatyában.
Rengetegen megfognak nézni!
5/16 anonim válasza:
Egy tuningolt simsonnal jól megnéznélek hogy mekkora marha vagy hogy erre költötted a pénzed és a gyári robogómmal otthagylak.
A gyári simsonodra meg szánalommal néznék mert egy nagy rakás sz*r. Értem én ha csak erre van pénz de egy kicsivel többért már normális robogót lehet kapni ami ki is néz valahogy, jobban is megy és még van pár előnye.
Le lehet pontozni de ez az igazság.
6/16 A kérdező kommentje:
Simson megy 60-65 el -.- meg 4 sebességes váltó, és igazi motor kinézete van meg igazi motorként viselkedik és ugy is kell használni nem ugy mint azt a műanyag szart... azok nem is motorok... annak csak annyi hogy húzod a gázt és mikor kategóriát váltasz leshetsz, hogy hogyan is kell váltani, kuplungoni stb...
2012. aug. 18. 17:10
7/16 crx-es válasza:
igazad van én se támogatom a turmixgépeket nem motorozás én csak a simson
8/16 anonim válasza:
#5 Te csak robogózzál b azmeg,menj el pizzafutárnak,azt se tudom melyik az eleje azoknak a kiskerekü életveszélyes visító sz@roknak XD
10/16 anonim válasza:
Én egy full gyárival megnéznélek. A tuningok nagyon nem jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!