Most milyen korhoz vannak kötve a jogosítványok?
Figyelt kérdés
azt hallottam új szabályok lesznek ,hogy hány éves kortól lehetnek.2012. aug. 16. 22:28
11/17 anonim válasza:
Még mindig azt kérdezem, hogy mitől hitelesebb egy szenzációhajhász hírmorzsa, mint egy hatályos jogszabály és a magyar közlöny?
13/17 anonim válasza:
ja és a Kossuth rádiós:
14/17 anonim válasza:
Tessék az egyetlen hivatalos irat, ami magyarországon a törvények kihirdetésére szolgál! (Nem, nem a Kossuth rádió az!)
Lapozz a 317. oldalra!
15/17 anonim válasza:
Ja tudom: a f@szbúkon is azt írták, hogy változás lesz, tehát akkor igaz ugye? Mégis csak az a hiteles!
16/17 anonim válasza:
na jó szerintem ezt itt inkább hadjuk abba, mert látom kicsit makacs vagy, majd jövőre meglátjuk...
17/17 anonim válasza:
nem győzöd meg őt..sötét bazzeg tipikus narancsszavazó..nem látja a fától az erdőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!