Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mely auto márkák számitanak...

Mely auto márkák számitanak prémiumnak?

Figyelt kérdés

Gondolom audi, bmw, mercedes, volvo biztos. És mi a többi ami ebbe a kategoriába tartozik?

Maserati, roll royce és társait most hanyagoljuk :D

2012. aug. 16. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Saab (amíg volt)

Lexus

Infiniti

2012. aug. 16. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Bentley,Range Rover(az új,gondolom)
2012. aug. 16. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
Bentley, Rolls-Royce, Maserati az luxus, nem prémium. A prémium a BMW, Mercedes, Audi, Volvo, SAAB, LEXUS, Range Rover, újabb: Lancia, Peugeot, Citroen, Mazda, jeep, Opel stb. Ezek az utóbbiak olyan tipusok, amik régen tök vackok, vagy átlagosak voltak, ma meg már préiumkategóriás autókat is csinálnak
2012. aug. 16. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
21%

A Citroen újDS-sorozata egyértelműen.

Renault nem mondanám, próbálkoztak (pl. Avantime), de ott van nekik az Infiniti.

Peugeot, VW és Ford sem, max. a Féline, Highline meg Ghia modellek lehetnének azok, de a prémium kategóriát nem felszereltségi szintre adják. Egy-két modellel itt is voltak próbálkozások, de szerintem egy 607-estől, Phaetontól vagy Scorpiótól még nem lesz prémium az egész márka.

Opel egyáltalán nem minősül prémiumnak, kb. a Skoda szintjén van - sokkal inkább népautó. Egy Omega vagy Superb nem váltja meg a világot.

Lancia szerintem már nem tartozik oda egy ideje a neve és múltja ellenére, majd meglátjuk, hogy a Chrysler emblémával vissza tudják-e küzdeni magukat.

Újjabban a japán gyártók közül többen is kacsintgatnak e felé, a Subarut és a Hondát is a határvonalra tenném, de a Toyota vagy a Mazda sincs túl messze lemaradva - néha ők is ki-kitűnnek, de a Toyotának ott van a Lexus, így max. a Land Cruiserrel meg Iq-val villognak. A Hyundai is kacsintgat arrafelé, de messze le van maradva.

Nem volt még említve talán a Porsche, a Jaguar, a Mini (mármint az új BMW-féle), a Smart, az Alfa Romeo és a Cadillac.

2012. aug. 16. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:
persze amit a kérdésben kiírtál az mind az, sok igaz van abban amit előttem már írtak azzal egészíteném ki kinek mi a prémium aki 47 ezerből él annak egy kis 400 ezres kocsi (szándékosan nem írok márkát ) már a mai világban luxus, egy milliárdosnak egy 40 milliós sportkocsi egy ócska talicska, szóval kinek mi, írták hogy az opel vagy a skoda nem prémium, hát egy minden földi jóval felszerelt insigniát vagy vectra c gts opc-t azért szerintem mindannyian elfogadnánk a házunk elé azt hiszem vagy egy jó kis rs octáviát vagy peugeot 607 -est, úgy érzem ebben nincs vita, az pedig, hogy van aki ezt szereti van aki azt, ezért vagyunk emberek, nem vagyunk egyformák, mi lenne ha mindig minden nap csak spagettit ennénk és minden nap csak egy színű ruhában kellene járni az év minden napján, szerintem attól prémium, hogy a technika állása szerint az összes elérhető extra felszereltség az autóban benne van.
2012. aug. 16. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
hát a kedvencemet kihagytam az ár miatt nem lesz prémium, de azért egy kis ford mustang, na azért az már adja az előző voltam
2012. aug. 16. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Én pl egy Vfts Ladát is elfogadnék na meg egy régi Charger-t! De még sem prémium autók (ez nem ártól,felszereltségtől és vágyakozástól függ)!

Prémium autók: BMW,Mercedes,Audi (ezeket emlegetik legtöbben,hisz ők állnak állandó versenyben egymással) és aztán a Lexus... ezek mind-mind azok! és érthető is ,hisz sokkal több autót adnak el a prémium kategóriás autót gyártó cégek mint pl. a népautó cégei!

2012. aug. 16. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!