Érdemes-e (yamaha tzr 50)?
Figyelt kérdés
azt hallottam hogy ebbe az 50-esbe akár egy 250cc-s motor is belefér szóval ha kinövöm szeretnék bele olyat rakni mert az nyílván olcsóbb mint egy új motor viszont nemtudom hogy ez a fékeknek vagy más alkatrészeknek árthat-e mert ugye ezen csak 1-1 tárcsafék van elől hátul szóval ez nem fog-e gátolni? megérie ezt megcsinálni?2012. aug. 14. 22:40
1/3 anonim válasza:
Azt hallottad, hogyne. A szomszéd mesélte, mert ő már hallott valakiről, aki látott egy olyat, akinek talán van a telefonján egy fényképe.
Ugyan milyen 250-es motor fér bele? A TZR 50 váza keskeny, egyhengeres motorhoz készült. Manapság kevés egyhengeres 250-es van, főleg olyan, ami olyan kicsi lenne, mint a TZR blokkja. Bele lehet erőlködni bármit, de a vázvágás már nem valami célszerű dolog. Az pedig biztos, hogy a futóművek és a fékek nem fogják elbírni a nehezebb, nagyobb teljesítményű motort.
2/3 anonim válasza:
80-as hengert rakhatsz rá legfeljebb, de azt is szerintem csak olyan gépekre szabad, amiből készült ugyanazzal a vázzal 80-as... 250-es brutális lenne egy ilyen szúnyognak.
3/3 A kérdező kommentje:
jó köszönöm erre voltam kíváncsi
2012. aug. 15. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!