Van egy 80 cmm-es Yamaha Dt-m szerintetek nagy a veszélye hogy lebukok vele?
Alapból 50ccm-es a gép?
Ha igen és csak szimplán van rajta egy 80-as henger akkor szinte esélytelen a lebukás.
Nos itt csak akkor buksz le vele ha van az út szélén egy olyan kpm-es gép amivel lemérik a mocit akkor viszont gáz van.
A többit már meg lehet úszni.
A rendőr még csinálhat olyat hogy elküld kpm vizsgára vele de akkor ott megvariálod hogy ne menjen olyan jól nekik a dolog különböző trükkökkel.
Ha a rendőr szemrevételezi és lát rajta egy 80-as feliratot az már gáz(mármint a hengeren)
És mégvalami amit tudni kell ha jól emlékszem segédmotorral csak 40 vagy 50nel lehet hajtani akármerre mész mert ez a hivatalos sebességkorlát nekik.Én míg robogóztam azért két falu közt húztam neki hogy azért ne vágódjanak belém hátulról,ha rendőrt vettem észre akkor egyből lassítottam vissza.
Amúgy ne húzd neki városban.
Meg vedd ki a kilóméter órát. Vagy ragazd át a számlapját kisebb értékekre. Ha nem randalírozol vele a városba és kötöl rá biztosítást nem cseszegetnek. Nekem is volt ilyen masinám nem szólt hozzám a kutya se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!