Melyik a ma kapható legjobb autós lopásgátlós rendszer?
tetess magánrendszámot h Raj-001
azt hiszik cigó vagy
és cigótól senki nem lop, másik cigó se
Köszi a válaszokat. A youtube-os videken azt hittem megpusztulok, úgy nevettem.
Pajzs rendszernél az nem baj, ha a motorháztetőt alig lehet kinyitni, azt úgyse sűrűn nyitogatja az ember. Az hogy indítás előtt szüttyögni kell, na az zavarna...
Nekem évek óta Skyguard rendszerem van. Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Egyszer már megkísérelték ellopni az autómat, szerencsére sikertelenül.
Annyi védelmi rendszer van a cég csomagjában (GPS árnyékolás jelzése, emelésérzékelő, diagnosztikai csatlakozó tiltása), hogy szinte lehetetlen ellopni az autót. Persze nincs lophatatlan autó - szokták mondani -, de én még nem csalódtam a műholdas védelmi rendszerben.
A Pajzsról annyit, hogy az passzív védelmi rendszer (nincs 24 órás felügyeletük). A Skyguardnál viszont 24 órás felügyelet/szervíz asszisztencia van, ami azért megnyugtatóbb számomra. Azonnal jeleznek, ha valami rendelleneset észlelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!