Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akinek Akorl. Jogsija van az...

Akinek Akorl. Jogsija van az jövőre 35kw-ig vezethet motort?

Figyelt kérdés
Érdekel, mert motort szeretnék venni télen :) és korlátozott jogsim van.

2012. aug. 14. 00:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a szokásos lesz, a régi Ak-sok maradnak 25kW-sok.
2012. aug. 14. 00:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért reménykedek benne :), amúgy ha februárba töltöm a 21-et és április vagy májusba lesz 1 éves a jogsi akkor mehetek tavasszal korlátlanra? Mert ha igen akkor meg csinálom hogyne később keljen előről kezdeni az egészet....
2012. aug. 14. 00:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Január 19.-től emelik 24-re az A korhatárát, elvileg ha elkezded január elején a tanfolyamot akkor megoldható. De erre rá kell kérdezned, ugyanis elvileg betöltött 21év kell a tanfolyam elkezdéséhez,de szerintem meg lehet játszani.

Ja, és két év gyakorlat kell ahhoz hogy 21 (vagy januártól 24) év alatt letehesd az A-t. Ha van egy régebbi A1-es jogsid akkor minden további nélkül mehetsz most is rá, ha csak az Ak-s van és nem sikerül megjátszani amit fent írtam akkor viszont csúszol vele egy évet.

Remélem érthető amit írok, kicsit áradt vagyok már. :)

2012. aug. 14. 00:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Korlátlan nem kezdhetem el mert nem tudtam volna befejezni novemberig a korom miat, nekem a két év is tökéletes csak nem akarom még egyszer a kreszt letenni.

Nem akarok felvágni de már 3-szor csináltam végig :D elsőre minden sikerült minimális hibával! :$

2012. aug. 14. 00:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Én eddig 4szer (A1,B,A,C), ugyanúgy elsőre.

Mondjuk az utolsó elég szar volt, mert rohadt sokat változott 7év alatt. :D

De jobb helyeken egy deákigazolvánnyal meg lehet oldani hogy elkezdhesd január elején az A-t, viszont akkor újra kell csinálnod a kreszt is.

Sőt, még deákigazolvány sem kell, szerintem simán megoldható, elkezded januárban a tanfolyamot a KRESZ-el, ugye folyamatban van onnantól kezdve a dolog, február végén letolod, időközben betöltötted a 21-et, de még a régi szabályzás alatt kezdted az egészet, és az vonatkozik rád.

Szerintem érdemes megpróbálni, ha már benthagyták ezt a kiskaput. ;)

2012. aug. 14. 00:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták hogy ezt nem lehet eljátszani ezért csináltam korlátozottat. Ügyes vagy!
2012. aug. 14. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!