Akinek Akorl. Jogsija van az jövőre 35kw-ig vezethet motort?
Január 19.-től emelik 24-re az A korhatárát, elvileg ha elkezded január elején a tanfolyamot akkor megoldható. De erre rá kell kérdezned, ugyanis elvileg betöltött 21év kell a tanfolyam elkezdéséhez,de szerintem meg lehet játszani.
Ja, és két év gyakorlat kell ahhoz hogy 21 (vagy januártól 24) év alatt letehesd az A-t. Ha van egy régebbi A1-es jogsid akkor minden további nélkül mehetsz most is rá, ha csak az Ak-s van és nem sikerül megjátszani amit fent írtam akkor viszont csúszol vele egy évet.
Remélem érthető amit írok, kicsit áradt vagyok már. :)
Korlátlan nem kezdhetem el mert nem tudtam volna befejezni novemberig a korom miat, nekem a két év is tökéletes csak nem akarom még egyszer a kreszt letenni.
Nem akarok felvágni de már 3-szor csináltam végig :D elsőre minden sikerült minimális hibával! :$
Én eddig 4szer (A1,B,A,C), ugyanúgy elsőre.
Mondjuk az utolsó elég szar volt, mert rohadt sokat változott 7év alatt. :D
De jobb helyeken egy deákigazolvánnyal meg lehet oldani hogy elkezdhesd január elején az A-t, viszont akkor újra kell csinálnod a kreszt is.
Sőt, még deákigazolvány sem kell, szerintem simán megoldható, elkezded januárban a tanfolyamot a KRESZ-el, ugye folyamatban van onnantól kezdve a dolog, február végén letolod, időközben betöltötted a 21-et, de még a régi szabályzás alatt kezdted az egészet, és az vonatkozik rád.
Szerintem érdemes megpróbálni, ha már benthagyták ezt a kiskaput. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!