Megéri no name kínai robogót venni? Keeway, kymco, polymobil, rieju, stb? melyik jó ezek közzül?
Az egyik barátomnak kínai négyütemű robogója van kb 3-4 éveaz auchanos fajta 4 ütemű.Nos a haver nem huzatta sosem és még semmi baja nem volt.Igaz vadi újjat vett.
Szerintem ha újat veszel és vigyázol rá akkor sokkáig jó lehet de ahogy elkezdenek előjönni a bajai akkor egyből túl kell adni rajta...
nekem praktikeres mex mocim volt és a műanyag gyakran eltört. a küllők kitörtek, a csavarokról lejött a menet.
azért kérdezem van e jó ezek között.
köszi a válaszokat
Újként megéri, mert fele az áruk, de az élettartamuk azért nem a fele, illetve pl. keewayhez az alkatrész szó szerint filléres, mintha Simsont szerelnél.
Amúgy nekem van egy keeway, egy jó nagy híg f0s az egész, de be kell valljam férfiasan, 7000 km alatt még SOHA nem hagyott ott az út szélén. Cserébe vannak idegesítő hibája (gagyi műanyagok, zárlatos riasztó, 2 hétig nem jár a motor kiszárad a karburátor, stb...)
Üdv.
Lassan negyedik éve hajtok egy Keeway kolibrit(Qjiang). Olcsón vettem, mondván esni-kelni pont jó lesz, nem fogom sajnálni.Eddig semmi baja nem volt. Most azért kell hengert cserélni, mert felakadtam vele és kiszakadt a kipufogó tőcsavarja és nem hegeszti senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!