Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az MZ ETZ...

Mi a véleményetek az MZ ETZ 250-esről? Mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 01:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! A MAMI kupára szoktál járni Balassagyarmatra???
2012. aug. 15. 09:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy 250-em. Teljesen beállítottam a gyújtást, karbit, szereztem egy gyári kipufogót. 3,4-3,5L fogyaszt.(pedig néha még meg is huzattam)
2012. aug. 15. 10:08
 13/19 anonim válasza:

Nekünk is ilyenünk volt s soha semmi baja nem volt,erős gépezet,persze nem szállhat versenybe a sport motorokkal,de sztem sokkal egyedibb az ETZ.

(Nem azért adtuk el,mert bármi baja volt,csak sok volt a motorunk, viszont a mai gazdája azóta is azzal megy mindenhová, s meg van mondva neki ha el akarná adni,visszavesszük) Szóval megbízható s aki egy robogóval hasonlítaná össze,az még nem ült ilyenen.

2012. aug. 31. 21:08
 14/19 anonim ***** válasza:

Szeptemberben MZ kupa!

Most már elmegyek életemben elösször oda is!!! :) (és szerintem nem utoljára)

Nem versenyezni hanem bámészkodni :)

Ha valaki megy vác környékéről azzal összebeszélhetünk!

2012. aug. 31. 21:48
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a japán robogó, az egy ilyen Yamaha, vagy Honda 50cccm-es gyorsasági... Na, azok kemény 70-80 kilós gépek 40 kilós skacokkal, és közel 8-10 LE-vel... Azért érzitek az arányokat... Nameg azok ha 80-al utaznak, ha jól meg vannak reszelve... ETZ kihuzatva 3-ban kiforogva megy többet...:D
2012. aug. 31. 23:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Egy robogó se közelíti meg még a kis etz-t se nagyon nem ám ezt :D kiváncsi lennék melyik 50 es robogó megy 130 at. Továbbá azt tudom mondani, hogy jó motor, gyakorlatilag ha egy jól rendbe rakott vagy megkíméltet veszel és ésszel használod akkor egy megbízható társ.
2016. aug. 15. 19:05
 17/19 anonim ***** válasza:

Az az 50 köbcentis robogó amiről az első beszélt van az 70-80 köbcenti is, nyilván fel van fúrva és módosítva van rajta pár dolog. Benne vagyok néhány Simsonos csoportban a facen, amiket oda kiraknak maga a förtelem. Agyonfúrt szét rezósított agyontört ülésű okádék kékre festett szutykokat raknak ki.

Egy szép gyárias ETZ aranyat ér.Kényelmes, biztonságos éstényleg nagymotor van a feneked alatt és nem egy felfúrt gagyirezós hulladék.

Az 50 köbcentis motorok, Simsonok, japán robogók, stb... jó dolgok, lehet velük hülyülni, és normálisan közlekedni vele. De attól hogy felfúrják még nem lesz több egy segédmotorkerékpárnál.

2016. aug. 16. 08:40
 18/19 mikul ***** válasza:
120at viszi én földutakra vettem 100at mentem vele földuton volt hogy a sirato aljabol visszagurult aztan fejjel lebucskazott azt kitört egy kiseebb fenyot gyökerestől de semmi baja nem lett felállítottam es első rugasra be is indult pedig parszor fejre állt,merem ajanlani,futomuve viszont eleg gyatra földutakra.5literrel 60km-ert tudtam menni földutakon.
2019. júl. 13. 08:55
 19/19 anonim ***** válasza:
50 es robogó lenyomja ezen jót nevettem :D mivel saját pályafutásom pont így alakult, hogy 50 es 2T robogó faszán sportkipufogó stb aztán meglett A1 és vettem etz 125 Hát disznómódon ment a robogóhoz képest. Akkor belegondolok a 250 esbe :D kegyetlen.
2019. aug. 4. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!