Hogyan kezdjek neki egy Simson kinézet tuningolásának?
Figyelt kérdés
Én is neki akarok fogni egy gyári kinézetű simson kinézettuningolásának!! De nem tudom,hogyan fogjak bele,nem tudok semmi és hiába keresgélek nem találok választ! Szóval nem tudom még is milyen kipufogót vegyek,meg milyen tankot ami jó rá..stb. én ehhez hülye vagyok!2012. aug. 12. 01:14
11/17 anonim válasza:
Meg ne hajlítsd az ülést! Azzal csak szarabbul néz ki. Sokkal jobban megnéznek ha gyári állapotú a motorod!
12/17 A kérdező kommentje:
De sokan írják ezt sokan meg azt,hogy ne hajlítsam meg! De sztem nem másnak kell tetszenie hanem nekem! És ha nekem tetszik úgy akkor miért ne?
2012. aug. 12. 23:02
13/17 A kérdező kommentje:
Meg nem akarom 90 fokkal csak éppen egy ici-picit hajlítani!
2012. aug. 12. 23:04
14/17 anonim válasza:
Egyre kevesebb a gyári Simson! Egy idő után úgy is megbánod hogy ha meghajlítod! És visszacsinálni nem könnyü...
15/17 anonim válasza:
Nekem is van egy Simson Endurom. én is nyüstöltem fiatalkoromban 13-14 évesen. kinem szarja le h mi lessz vele, nem nyírom nem baszom szét de azé még is állandóan szerelni kellett mert leszakadt a kipufogó a sok (kipróbálom csk 1 körre kipuff.nélkül). reszelgetni itt ott az 51 es hengert. a karburátoron a fuvókákat tágítani. súber tuning.. lánckerék csere.. de semmit nem értem el vele csak annyit h a kipufogón elnyalódott a menet..( a menetvágó utáni ) a karbi miatt össze vissza fulladt. szal sz@r lett. most vettem rá egy 60ccm3 es hengert, és egy gyári karburátort..szimeringek csapágyak tömítések lánc.. fogaskerék..gumimenesztő. spirálok üllés..(amiket eddig tönkre tetem (: ) szép munka vlt.. kapott 1 fényezést szép metál kéket. fekete sárvédőkkel..és tökéletes.. újjítsd fel a motorblokkját utána fesd le ..az üllést haljítsd meg vagy nem muszály meghajlítani elég ha megemeled a hátúlját a telók alatt és már is sportosabb is.. de ilyen extrém hűde tuning vagy ez meg azt hallottamnak: semmi értelme.. csak olyat csinálj meg amit nem halottál hanem tudod h télleg működne..
16/17 anonim válasza:
ui: azért célszerű kicserélni a blokkban 1-2 apróságot mert ha lefested és utána cseréled ki akkor össze vissza fogod baszni a festést és fogdosni olajos kézzel ami qva szép lessz :D én is elősször lefestettem utána rájöttem h deszép kár h nem megy :D most megcsináltam a blokkot és lefestem majd még1x :D szal.. :D
17/17 A kérdező kommentje:
Ja úgy vettem a motort,hogy motorilag teljesen fel lett újítva,mielőtt eladta az illető!! Köszi a választ amúgy! :)
2012. aug. 15. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!