Milyen olcsó cuccal megy jobban a simson?
Vagy esetleg valami olyan beállítás amihez nem kell tuning?
Ért valaki hozzá?:)
Elösször is kicsi,könnyű.
Másodszor igen van nagyobb gépeken is dobfék meg lehetett vele is állni,de azért azt bevallhatnád hogy dobfékkel mégis csak izgalmasabb megállni mint tárcsafékkel.
A másik pedig a remegéssel kapcsolatban, MIÉRT IS NE REMEGNE? Gyárilag nem arra tervezték hogy te 120km/h-val közlekedj vele.Ha arra akarod használni a simót hogy csak húzd neki akkor érdemes lerakni egy kiegészítő kategóriát vagy lerakni rendes nagymotorra a vizsgát és venni egy nagyobb gépet.
Azt vihetem müszaki vizsgára nagymotorként. meg lefényképeznek (rendszámot)relativ gyorshajtásért.Megirattathatom át stb. stb.stb.
Ja és már ha a tárcsafékeknél járunk.Egy ujabb szivás: amikor vizes fékezéskor elsö fordulatnál nemfog annyira aztán ráhuzod ösztönösen jobban,azt blokkol igy jártam meg egy 125 -ös etz vel. ugy áltam elsökerékre mint a pinty...
Igen aki tapasztalt motoros az tudja hogy esőben nem csak a gumik csúszására kell számítani.De attól fügettlenül még mindig jobb mint a dobfék.
Dobféknél előfordulhat az hogy hosszú leejtőn hamarabb megmelegszik és megszorul.
Jó a dobfék is de azért a tárcsafék az azért sokkal jobb!Nem értem miért tunningolsz simót mikor írtad hogy volt MZ-zéd is?Vagy akkor még nem volt jogsid?
"Dobféknél előfordulhat az hogy hosszú leejtőn hamarabb megmelegszik és megszorul."
inkább felmelegszik (tulmelegszik) és csökken a fékhatás.
ha megszorulna akkor fejreállnál!!!
Jó kis hobbi de neharagudj de 250 ETZ után visszatérni simóra? Igazi elvetemült simsonos vagy! :)
Ismertem egy srácot aki ugyanígy megált a babettáknál pedig korlátlan jogsija is volt.De ő babettánál megragadt.
Látom ngk gyertyapipa is van rajta meg a jobbik pasztával kented ki,picit vastagon.Én csak 2 dolgot hiányolok és az a hátsó sárvédő és a láncvédő.Cross-hoz a láncvédő szerintem kihagyhatatlan mert akkor hamar cserélheted a kopó alkatrészeket,mármint a fogaskerekeket és a láncot is.Ha gyári gumikkal meg kasznival lenne akkor simán elanád 45ért.Így az átalakított mocikat kevesen vesznek meg.
Egy olyan kérdésem lehet hogy a visszacsapószelepnek a felfogatóját azt rá hegesztették vagy valami trükkös megoldással lett feltéve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!