Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen olcsó cuccal megy...

Milyen olcsó cuccal megy jobban a simson?

Figyelt kérdés

Vagy esetleg valami olyan beállítás amihez nem kell tuning?

Ért valaki hozzá?:)

2012. aug. 11. 01:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
utolsó, hogy csináltál akkora köbcentit? Bocs a hülye kérdésért de amatőr vagyok.
2012. aug. 12. 16:11
 12/20 ja_az_van ***** válasza:
Fel esztergált motorblokk,perselycsere (esztergálva) nagyobb karbi (fuvoka) ,5 sebbeséges válto,5-6 literes fogyasztás,hengerhez hangolt kipufogo,www.simson.hu bövebben van fenn egykét extra motor kép.
2012. aug. 12. 20:36
 13/20 anonim ***** válasza:

Elösször is kicsi,könnyű.

Másodszor igen van nagyobb gépeken is dobfék meg lehetett vele is állni,de azért azt bevallhatnád hogy dobfékkel mégis csak izgalmasabb megállni mint tárcsafékkel.

A másik pedig a remegéssel kapcsolatban, MIÉRT IS NE REMEGNE? Gyárilag nem arra tervezték hogy te 120km/h-val közlekedj vele.Ha arra akarod használni a simót hogy csak húzd neki akkor érdemes lerakni egy kiegészítő kategóriát vagy lerakni rendes nagymotorra a vizsgát és venni egy nagyobb gépet.

2012. aug. 12. 21:19
 14/20 ja_az_van ***** válasza:

Azt vihetem müszaki vizsgára nagymotorként. meg lefényképeznek (rendszámot)relativ gyorshajtásért.Megirattathatom át stb. stb.stb.

Ja és már ha a tárcsafékeknél járunk.Egy ujabb szivás: amikor vizes fékezéskor elsö fordulatnál nemfog annyira aztán ráhuzod ösztönösen jobban,azt blokkol igy jártam meg egy 125 -ös etz vel. ugy áltam elsökerékre mint a pinty...

2012. aug. 14. 13:36
 15/20 anonim ***** válasza:

Igen aki tapasztalt motoros az tudja hogy esőben nem csak a gumik csúszására kell számítani.De attól fügettlenül még mindig jobb mint a dobfék.

Dobféknél előfordulhat az hogy hosszú leejtőn hamarabb megmelegszik és megszorul.

Jó a dobfék is de azért a tárcsafék az azért sokkal jobb!Nem értem miért tunningolsz simót mikor írtad hogy volt MZ-zéd is?Vagy akkor még nem volt jogsid?

2012. aug. 14. 17:54
 16/20 ja_az_van ***** válasza:

[link]

simson forever

2012. aug. 15. 11:47
 17/20 ja_az_van ***** válasza:

"Dobféknél előfordulhat az hogy hosszú leejtőn hamarabb megmelegszik és megszorul."

inkább felmelegszik (tulmelegszik) és csökken a fékhatás.

ha megszorulna akkor fejreállnál!!!

2012. aug. 15. 11:50
 18/20 ja_az_van ***** válasza:
eddig volt motorjaim: kezdödött verhovina,riga,java mustáng,simson s50,s51,mz pupostankos,trofi,175-os jáva,350 java régi.etz 250,ezek után vissza tértem a simsonhoz most ez van és ez is marad.nekem böven elég!!! ja és miért simsont tuningolok mert ez a hobbim.
2012. aug. 15. 11:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Jó kis hobbi de neharagudj de 250 ETZ után visszatérni simóra? Igazi elvetemült simsonos vagy! :)

Ismertem egy srácot aki ugyanígy megált a babettáknál pedig korlátlan jogsija is volt.De ő babettánál megragadt.

Látom ngk gyertyapipa is van rajta meg a jobbik pasztával kented ki,picit vastagon.Én csak 2 dolgot hiányolok és az a hátsó sárvédő és a láncvédő.Cross-hoz a láncvédő szerintem kihagyhatatlan mert akkor hamar cserélheted a kopó alkatrészeket,mármint a fogaskerekeket és a láncot is.Ha gyári gumikkal meg kasznival lenne akkor simán elanád 45ért.Így az átalakított mocikat kevesen vesznek meg.

Egy olyan kérdésem lehet hogy a visszacsapószelepnek a felfogatóját azt rá hegesztették vagy valami trükkös megoldással lett feltéve?

2012. aug. 16. 00:12
 20/20 ja_az_van ***** válasza:
Megtalálod a megoldást a felfogatásra a simson.hu-n
2012. aug. 16. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!