Milyen olcsó cuccal megy jobban a simson?
Vagy esetleg valami olyan beállítás amihez nem kell tuning?
Ért valaki hozzá?:)
Há emberek a chip tunnigot kifelelytetétek?
Szerintem a kérdezö is a saját számitógépével meg tudná csinálni!
nos egy sport dob olcsóbb mint ha veszel egy gyári króm dobot.
A benzinhez keverj full szintetikus olajat(nagyon kevés a változás de egy picit jobban megy)
A gyertyát kicseréled ngk iridiumos gyertyára
Az sem árt ha egy karbibeállítást nézel egy mz vagy simsonos honlapon.
A láncnál kicserélheted a fogaskerekeket úgy hogy egy foggal több vagy kevesebb,itt az áttétellel lehet játcani de előnye-hátránya is van magyarul ha azt akarod hogy gyorsan menjen akkor nehezebben fog gyorsulni de hosszabb távon gyorsabb.
Ha meg mélyebben is bele szeretnél esni akkor minnél nagyobb hengert veszel rá mindenestül de akkor ezzel egyben cserélned kell a tengelyét is sporttengelyre mert a gyári már nem bírja a tunningoltakat.Vehetsz rá nagyobb karbit.Aztán cserélheted a gumikat is le olyanraq ami jobban fekszi az aszfaltot.Pesten 30ért csinálják azt hogy felfúrják ,adnak hozzá japán dugattyút ráesztergálnak egy visszacsapószelepet és marnak a hengerbe még plusz 2 felömlőt.
Ha ezeket mind megcsinálod akkor ezeket nagyon ki lehet hegyezni,viszont a simókat nem gyorsaságra tervezték szal könyebb vele elesni és ez bizonyos sebesség felett remeg az egész,nincs rajta tárcsaféksem hogy megtudj vele állni.
"viszont a simókat nem gyorsaságra tervezték szal könyebb vele elesni és ez bizonyos sebesség felett remeg az egész,nincs rajta tárcsaféksem hogy megtudj vele állni."
Elöttem irta ezt valaki: üzenem neki 125-250-350 ccm es gépeken is dob féket alkalmaztak!!! és azokkal is meglehet állni.nem tárcsaféktöl áll meg egy motor...
Ja és a jol állapotu simson nem remeg be 120-nál se!!!
90 ccm es simsonom van tudom. Üzenem a kommentezönek: nekem a gyomrom remeg be ha ilyeneket irkál. irj ilyet a simson.hu-n meglátod mit fogsz kapni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!