A gépjárműoktatóknak tényleg ekkora presztízsük lenne?
Figyelt kérdés
Egyik haverom már jó pár éve nyomja, de mikor a munkájáról beszél akkor úgy viselkedik mintha az USA elnöke lenne. Hogy elvárja, hogy a tanulók őt tanár úrnak szólítsák, meg hogy ő ezt meg azt oktatta, stb. Párom spanyol tanárnő, ő is rengeteg embert tanít mégsem vág vele fel, én mentős vagyok, nem egy ember életét mentettem már meg és mégsem büszkélkedek vele. Most tényleg annyira nagy dolog ez vagy csak a csávó képzel túl sokat magáról?2012. aug. 9. 16:40
1/3 anonim válasza:
Egy idióta, már bocsánat. Úgy tanárok ezek, hogy pengetsz nekik rendesen, nehogy már még hajbókoljak is nekik. Én oktatom teljesen normális volt, pedig előfordult, h csúnyán lecsesztem, pl mert a kereszteződés előtt 2m-el szólt, hogy vissza kettesbe fék, meg mi a f.szom :D Mondtam is neki, hogy szóljon inkább előre, mert sajna 10-20 óra vezetgetés után még nem vagyok profi sofőr. Voltak ilyen súrlódásaink, mégis nyugodt szívvel szoktam ismerőseimnek ajánlani. Hálás vagyok neki, mert tényleg beleverte a fejembe, hogy hogyan kell normálisan közlekedni :)
2/3 anonim válasza:
a normálisak nem ilyenek. Nem kisgyerekeket oktatnak hanem felnőtt embereket. Elvárható a kölcsönös tisztelet.
3/3 anonim válasza:
Ismerek hármat. Az egyik rokon, és tök normális. (gyakorlati oktató) A másik gyakorlati oktató volt, de most már elméleti is. De ő ez utóbbit lelkesedéssel csinálja, igazi pegagógus alkatként, holott nem is tanárképzőt, hanem műszaki szakközepet (vagy szakmunkást) végzett.
Szóval nem mondanám, hogy nagyképűek.
Na ja, van egy harmadik is (ő speciel nő), sok munkahelyváltás után lett (gyakorlati) oktató, de csak rövid ideig, mert sok az eszkimó, és kevés a fóka, de ő is nagy lelkesedéssel csinálta, és nem nagyképűen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!