Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E39 mennyiből tartható fenn?

E39 mennyiből tartható fenn?

Figyelt kérdés
Először is nem azért szeretnék E39-et, hogy felvágjak vele, a biztonság és a megbízhatóság lenne inkább a szempont. Nyilván úgy értem a kérdést, hogy a kötelező (olajcsere, szűrők, kopó alkatrészek) karbantartások mellett. Benzinesben gondolkodok, 200LE alatt. Mennyire hajlamos meghibásodásra? Éves szinten mennyi fenntartási költséggel érdemes számolni?
2012. aug. 9. 00:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem több semmi mint egy új Opel Astrára.
2012. aug. 9. 01:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az alkatrész -pár dolgot leszámítva- nem drágább, mint akármelyik másik autóhoz. Ha veszel egy normális példányt ( nem a 7-800 000-res kategóriából persze ), akkor csak a korából adódó dolgok fognak elromlani, ami máson is elromlik.

Benzinből egy 10-es átlaggal nyugodtan számolhatsz ( 420 000HUF/10 000km), szervízre mindig legyen félrerakva 2-300 000 és akkor nagy gond nem lehet :)

2012. aug. 9. 03:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
#2 Hasonló kaliberű autóm van, és teljesen úgy van ahogy leírtad. Hallgass rá kérdező! :)
2012. aug. 9. 09:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Itt nézz körül: www.e39.hu (klub oldal)
2012. aug. 9. 10:03
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Ez a kérdés sokakban felmerült már,mág többen meg is válaszolták ...

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=bmw+fenntart..

2012. aug. 9. 10:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Most egy E36-ba öntöm a pénzt,mert megvettem patika közeli állapotnak kinéző állapotban,de korántsem volt olyan jó,mint hittem és a szerelő akit magammal vittem.Most épp kiszállni próbálok belőle,de ahhoz még egy 3-4 kilót bele kell tolni,hogy ne veszteséggel szálljak ki belőle és jó árban el tudjam adni.Ugyanis sajnos a gyönyörű állapot gyakorlatilag félig roncs autó volt.Igazából óva intettek a régi prémium autóktól,de ebbe a vasba nagyon beleszerettem és KELLett.Most már ezerszer megbántam.De mégis azt mondom,hogy nem kell megijedni tőle,mert vannak nagyon szép állapotú gépek is a piacon.
2012. aug. 9. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Mennyiért vetted az E36-ot, ha még 3-4 kilót bele kell tolni?
2012. aug. 9. 15:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Annak az E36-nak az ára engem is érdekelne.

Aki meg azt írogatja, hogy volt már ilyen kérdés: E39-re nem találtam, és igaz, nem néztem végig az összes BMW-címkés kérdést, mert nem házilag akarok M3-at építeni, és nem az érdekel, mennyit eszik egy 320i, ha nem használják, meg a többi kretén kérdés. Szerintem semmivel nem zavaróbb, hogy feltettem ezt a kérdést, mint aki minden kérdéshez leírja, hogy volt már ilyen. Asszem látszik a kérdésemen, hogy nem jaszkarizni kell az autó, "minden mindegy, csak BMW legyen, nem baj ha véres a torka"-alapon.

Aki esetleg még ír választ, legyen szíves egy közelítő összeget is írjon, ő mennyiből tartja fenn. Valaki írta, hogy 2-300 kiló szerviztartalék legyen, az pl. hasznos, ilyenekre gondolok.

2012. aug. 9. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!