E39 mennyiből tartható fenn?
Az alkatrész -pár dolgot leszámítva- nem drágább, mint akármelyik másik autóhoz. Ha veszel egy normális példányt ( nem a 7-800 000-res kategóriából persze ), akkor csak a korából adódó dolgok fognak elromlani, ami máson is elromlik.
Benzinből egy 10-es átlaggal nyugodtan számolhatsz ( 420 000HUF/10 000km), szervízre mindig legyen félrerakva 2-300 000 és akkor nagy gond nem lehet :)
Ez a kérdés sokakban felmerült már,mág többen meg is válaszolták ...
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=bmw+fenntart..
Annak az E36-nak az ára engem is érdekelne.
Aki meg azt írogatja, hogy volt már ilyen kérdés: E39-re nem találtam, és igaz, nem néztem végig az összes BMW-címkés kérdést, mert nem házilag akarok M3-at építeni, és nem az érdekel, mennyit eszik egy 320i, ha nem használják, meg a többi kretén kérdés. Szerintem semmivel nem zavaróbb, hogy feltettem ezt a kérdést, mint aki minden kérdéshez leírja, hogy volt már ilyen. Asszem látszik a kérdésemen, hogy nem jaszkarizni kell az autó, "minden mindegy, csak BMW legyen, nem baj ha véres a torka"-alapon.
Aki esetleg még ír választ, legyen szíves egy közelítő összeget is írjon, ő mennyiből tartja fenn. Valaki írta, hogy 2-300 kiló szerviztartalék legyen, az pl. hasznos, ilyenekre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!