Rugóösszehúzó? Mivel lehet összehúzni egy rugót?
Az autó bal első rugója kiakadt/lejött a helyéről!
Na most mivel nincs rugóösszehúzóm (ami 4-6e. Ft) és a környékben sincs senkinek így valami otthoni praktikát kellene találni ennek módjára??
Milyen módszerekkel/eszközökkel lehetne egy erős leng.csillapító rugót összehúzni hogy visszatudjam tenni a helyére???
En mielott szetszedtem sok gyorskotozovel osszehuzattam es megtartotta :D
Uj rugo ment bele ott meg raengedtem a kocsit, emelo melle berak leengedtem emelo es ott is osszegyorskotozoztem kibirt annyit bar nem tul szakszeru
Láttam már kocka LADA rugót meglepiből kirepülni az ablakon, vitte a drótos üveget meg a behegesztett T-vasat az ablakból, ablakig repült 3-4 m-t meg utána is, egy vastagabb akácfa fogta meg. Mindezt úgy hogy előtte összehúztam összehúzóval,letettem a földre míg elmentem ásványvízért, simán eltépte a hegesztést, pedig erős hegesztés volt.
Belegondolni is rossz, ha eltalál az szerintem simán szétcsapta volna a koponyám...
Úgyhogy én nem kísérleteznék vele, ha egy fáradt rugó ilyet tud, egy mai zsír új még keményebb, kitudja hogy az az olcsó spani amit a boltban veszel mennyit fog kibírni...
A menetes szárakról meg ne is beszéljünk,2-ujjal téptem le tegnap a menetet egy 20mm-esről sima hajtószárral úgy hogy nem a legolcsóbbat vettem, régen egész jók voltak,ma már sok a silány selejt amit ugyan úgy eladnak... ÉS van aki az életét bízná rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!