Rugóösszehúzó? Mivel lehet összehúzni egy rugót?
Az autó bal első rugója kiakadt/lejött a helyéről!
Na most mivel nincs rugóösszehúzóm (ami 4-6e. Ft) és a környékben sincs senkinek így valami otthoni praktikát kellene találni ennek módjára??
Milyen módszerekkel/eszközökkel lehetne egy erős leng.csillapító rugót összehúzni hogy visszatudjam tenni a helyére???
Tehát konkrétan erről lenne szó!
kb egy FÉL vagy Háromnegyed menetet visszatudtunk helyezni,de itt a végénél nem akar visszamenni/visszaugrani a bölcsőbe! :/
A spanifert utána már csak levágni lehet a rugóról, ráadásul legalább három helyen kell megkötnöd vele, hogy ne forduljon ki belőle a rugó!
A lengéscsillapító felső csavarját kitekered, és felemeled az autót, olyankor lejjeb tudod nyomni az egész gólyalábat és a helyére tudod rakni a rugót!
Bár ha egyszer kiesett, akkor ott már komolyabb a gond!
Megoldódott!
Megemeltem az egyik felét(alá bakoltam) majd megemeltem a másik felét! Tengely tehermentesítve és így szépen helyére lett rakva!
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGEKET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!