Ha 17 évesen leteszem a jogsit, utána egyből egymagam mehetek vezetni, vagy kell hozzá még felnőtt is?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy az első pár hónapban még felnőttel lehet csak vezetni...2012. aug. 8. 09:39
1/10 anonim válasza:
soha sem volt ilyen, mehetsz egyedül
3/10 anonim válasza:
Ha jól tudom, csak külföldre nem mehetsz egyedül egy évig..
4/10 anonim válasza:
nem jól tudod. Amíg nem tölti be a 18-at egyáltalán nem vezethet külföldön. Mindegy hogy felnőttel van e vagy sem.
5/10 anonim válasza:
Magyarországon vezethetsz egyedül, de külföldre csak 18 éves kor utál szabad menni!
Ha jól tudom szlvákiában kell 18 éves kor alatt felnőtt, jogosítvánnyal rendelkező kisérő!
6/10 anonim válasza:
Azt hiszem utánfutót sem húzhatsz
7/10 anonim válasza:
azt 2 évig nem vontathat. de viszont mindegy hogy hány éves. ha 50 évesen teszi le a jogsit akkor sem húzhat utánfutót 2 évig.
8/10 anonim válasza:
OMG. megint terjed valami ökörség, a sok birka meg szajkózza.
egyedül is vezethetsz, de külföldre nem mehetsz 18 alatt.
viszont tök jó, mert ha 18 felett csinálod a jogsit, akkor már külföldre is mehetsz azonnal.
engem pl pont az egy hónapos jogsimmal közútiellenőriztek a szlovák rend éber őrei. idióta ismerősöm meg beszólt, mikor meséltem neki. azt hitte, h nem lehet. pedig igen.
9/10 anonim válasza:
vezethetsz, de azért nem árt kis ideig felnőtt
mert attól h átmész nem azt jelenti h jól tudsz vezetni
vagyis hát vezetni lehet h jól tudsz, de jól KÖZLEKEDNI tutira nem
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!:)
2012. aug. 11. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!