Egy seat ibizába kb hány litert kell tankolni 300 km-re?
Nem vagyok jártas a témában, csak épp azt számolom, hogy kocsival vagy vonattal lenne érdemes belefogni egy utazásba:)
Köszi ha valaki segít!
17,57 liter.
IC 300 km-t kb 4,5-5 óra alatt tesz meg jó esetben, ha nem késik. Más vonat meg fél nap alatt. Ezen kívül kosz van, büdös van, megsülsz...
Szerintem nem lehet annyival olcsóbb a vonat, hogy megérje kínozni magad. Árban pér száz ft esetleg egy ezres a különbség ha egyedül mész. Ha már legalább ketten vagytok, egyértelműen az autó olcsóbb.
Én maradtam le vagy nem tudni hogy milyen motor van abban az ibizában? sem azt hogy melyik generáció.
Mert az 1,0 literes benzinestől kezdve a 180 lóerős cupráig van egy pár motor. És nem éppen fogyasztanak ugyan annyit.
De tulajdonképpen ha 15 litert fogyasztana akkor is olcsóbban jöttök ki ha többen mentek mint a vonatnál.
Nem mindegy milyen motor van benne. És itt arra is gondolok, hogy a 1.0 motor nem biztos, hogy a legkevesebbet eszi megterhelve, sok emberrel az összes motor közül.
A lényeg, 18-20 liter elég kéne, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!