Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy seat ibizába kb hány...

Egy seat ibizába kb hány litert kell tankolni 300 km-re?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jártas a témában, csak épp azt számolom, hogy kocsival vagy vonattal lenne érdemes belefogni egy utazásba:)

Köszi ha valaki segít!

2012. aug. 7. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:

17,57 liter.

IC 300 km-t kb 4,5-5 óra alatt tesz meg jó esetben, ha nem késik. Más vonat meg fél nap alatt. Ezen kívül kosz van, büdös van, megsülsz...

Szerintem nem lehet annyival olcsóbb a vonat, hogy megérje kínozni magad. Árban pér száz ft esetleg egy ezres a különbség ha egyedül mész. Ha már legalább ketten vagytok, egyértelműen az autó olcsóbb.

2012. aug. 7. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
6 literes fogyasztással számolva, az 18 liter.
2012. aug. 7. 22:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Autóval. A magyar vasút egy katasztrófa.
2012. aug. 7. 22:33
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! igen többen lennénk, akkor nagyon úgy tűnik kocsival kelünk útra:)
2012. aug. 7. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelműen jobban jártok, minden szempontból.
2012. aug. 7. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Én maradtam le vagy nem tudni hogy milyen motor van abban az ibizában? sem azt hogy melyik generáció.

Mert az 1,0 literes benzinestől kezdve a 180 lóerős cupráig van egy pár motor. És nem éppen fogyasztanak ugyan annyit.

De tulajdonképpen ha 15 litert fogyasztana akkor is olcsóbban jöttök ki ha többen mentek mint a vonatnál.

2012. aug. 7. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha többen mentek, szépen dobjátok össze a benzin pénzt. Kérj mindenkitől pár ezret, ne hagyd magad kihasználni!
2012. aug. 8. 01:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem mindegy milyen motor van benne. És itt arra is gondolok, hogy a 1.0 motor nem biztos, hogy a legkevesebbet eszi megterhelve, sok emberrel az összes motor közül.

A lényeg, 18-20 liter elég kéne, hogy legyen.

2012. aug. 8. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!