Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Parkolás utáni kormányigazítás?

Parkolás utáni kormányigazítás?

Figyelt kérdés
Miután beparkoltam valahova élesen és valamelyik irányba teljesen el van forgatva a kormány, mert nem volt idő egyenesbe igazítani, akkor álló autóval ez mennyire tesz rosszat a gumiknak? Az oktatóm kifejezetten mondta, hogy ez koptatja, de a hétköznapokban látom, hogy nagyon sok ember csinálja. Néha én is kénytelen vagyok, mert a házunknál elég éles szögben kell leparkolni a kocsit és már nincs hely, hogy egyenesbe igazítsam menet közben. Köszi.
2012. aug. 7. 21:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha amúgy megy, akkor nem hiszem, hogy tragédia, hogy egyenesbe hagyja, csak minek? Amikor tanutam vezetni, nekem is az volt a bajom, hogy aggódtam, hogy jajj, mikor van egyenesben, amit az oktatóm is látott, mindig azt mondta, le kell szarni, hogy áll a kormány, a lényeg, hogy merre megyünk. És teljesen igaza van.
2012. aug. 9. 00:33
 12/19 A kérdező kommentje:
Mégis minek? Talán azért, hogyha a másik irányba akarsz elindulni és teljesen az ellenkező irányba áll, akkor ne kelljen huszat tekerni rajta.. a kényelem miatt..
2012. aug. 9. 12:18
 13/19 A kérdező kommentje:
Ha napi szinten látok embereket, hogy ezt csinálják, akkor szerintem nem én vagyok a hülye..
2012. aug. 9. 12:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor már sokkal egyszerűbb hármat tekerni rajta, mint kétszer tekerni, nem igaz?
2012. aug. 9. 12:22
 15/19 A kérdező kommentje:
Annak a hülyegyereknek, aki írta, hogy "az ilyenek kapnak jogsit" üzenném, hogy én legalább szabályosan közlekedek, nem úgy, mint az autósok 95%-a. Inkább nekik nem kéne jogsit adni..
2012. aug. 9. 12:23
 16/19 A kérdező kommentje:
Csak egy egyszerű példa az okosok kedvéért: szűk parkoló, jobbra előre beállsz 2 kocsi közé. Arra akarsz továbbmenni, ahonnan jöttél, azaz balra hátra kell kiállnod. Mivel jobbra kanyar volt, ezért a kerekeid full jobbra állnak, mert nem igazítottad egyenesbe. Mi történik kitolatásnál? A kocsi segge elkezd jobbra húzni, de te balra akarsz kikanyarodni. Hogy javítod? Ja hát igen, sehogy, mert vagy farral nekimennél a parkoló másik oldalán álló autóknak, vagy orral a tőled jobbra parkolónak.
2012. aug. 9. 12:34
 17/19 A kérdező kommentje:
És igen, mindez azalatt az idő alatt, míg full jobbrából full balra tekered a kormányt.
2012. aug. 9. 12:36
 18/19 anonim ***** válasza:

" Hogy javítod?"

Érdekes, én mindig meg tudom oldani anélkl, hogy egy helyben tekergetném... De hát van, aki tud vezetni, meg van, aki nem ;)

2012. aug. 9. 12:36
 19/19 anonim ***** válasza:

én is ki tudom javítani, nem nehéz az.

amúgy meg én a parkolások 90%-ában tolatva parkolok, a maradék 10% az vagy utánfutós parkolás, vagy pedig "halszálka előre egyirányú úton" vagy nem tudom mi annak a pontos neve.

az meg hogy szabályosan vezetsz nem nagyon érdekel senkit, mert nem sok ember van aki teljesen szabályosan megy. Pl. stoptáblánál nem áll meg, meg van egy kettő dolog, amit senki sem tart be szinte, és akkor már nem is vagy szabályos.

2012. aug. 9. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!