Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen színben vennél Aventadort?

Milyen színben vennél Aventadort?

Figyelt kérdés

Kérdezhetném úgy is, hogy melyik színben néz ki a legjobban?

Ma láttam narancsban. Hát.. nem is tudom:

[link]

2012. aug. 7. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:

nem vagyok oda a rikító színekért. Nekem ez a szürke tetszik.

[link]

2012. aug. 7. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Mennyit számít a gyári szín? Akinek telik ilyen autóra, az a fóliázást zsebből megoldja, véd is és sok esetben jobban is mutat mint a gyári.

Szóval nézzük csak, a pirost és árnyalatait kerülném, az már lerágott csont, hogy egy olasz sportautó piros. A narancssárga nekem sem tetszik. A kék jól állna több tónusban is, ott van az amit az olasz rendőrség használ ( [link] ) vagy régebben egy sötétebb kék árnyalatra fényezték az autóikat ( [link] ).

Szerintem a taxi-sárga ( [link] ) vagy egy finomabb napfény-sárga árnyalat ( [link] ) is szépen állna az Aventadornak.

A zöldön is érdemes elgondolkozni, de nem a sötétzöldön, az a brit sportautókhoz való, inkább valami valami középzöld, de még nem rikító ( [link] ).

Viszont lehet, hogy a legelső befutó az nálam a sima fehér lenne ( [link] ), az minden olasz autónak jól áll.

2012. aug. 7. 21:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem lehet, hogy a fehéren meglátszana minden kis piszok?

[link]

2012. aug. 7. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
De, épp az a jó benne - nekem valahogy nem jön be ez az újfajta szuperautó stílus, hogy mindig makulátlanul tisztának kell lennie a fényezésnek, sokkal jobban esik beállítani valahova úgy, hogy úgy néz ki a kocsi, mintha tökön-babon átgázoltak volna vele (gondoljunk csak Reiterékre, akik GT3-as rallyautót csináltak az egyik felesleges Gallardójukból: [link] ), s a fehér szín erre tökéletesen alkalmas. Végül is azért vesz az ember autót, hogy ne ő legyen saras, máskülönben aki megengedhet egy Aventadort motorral is simán eljárhatna - ami egy Aventador csomagterébe megy az belefér egy hátizsákba is. Meg ugye én elsősorban fóliára gondoltam, azon keresztül nem sokat árthat semmi, pláne ha rendesen tisztítva van.
2012. aug. 7. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:

A sötétkékek azok nem rendőr hanem csendőr autók.

Az ma is ilyen színű.

[link]

A világoskék (rendőr) az gyönyörű. szín is autó is

2012. aug. 7. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem a matt fekete jön be belőle a legjobban.

Bár az az igazság,hogy Lamborghiniből akár lilát vagy rózsaszínt is elvezetgetnék ...

:o))

2012. aug. 7. 22:54
 7/7 bamboochatheone ***** válasza:

Nekem a zöld verzió a szívem választottja.:D

[link]

2013. febr. 15. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!