Milyen színben vennél Aventadort?
Kérdezhetném úgy is, hogy melyik színben néz ki a legjobban?
Ma láttam narancsban. Hát.. nem is tudom:
Mennyit számít a gyári szín? Akinek telik ilyen autóra, az a fóliázást zsebből megoldja, véd is és sok esetben jobban is mutat mint a gyári.
Szóval nézzük csak, a pirost és árnyalatait kerülném, az már lerágott csont, hogy egy olasz sportautó piros. A narancssárga nekem sem tetszik. A kék jól állna több tónusban is, ott van az amit az olasz rendőrség használ ( [link] ) vagy régebben egy sötétebb kék árnyalatra fényezték az autóikat ( [link] ).
Szerintem a taxi-sárga ( [link] ) vagy egy finomabb napfény-sárga árnyalat ( [link] ) is szépen állna az Aventadornak.
A zöldön is érdemes elgondolkozni, de nem a sötétzöldön, az a brit sportautókhoz való, inkább valami valami középzöld, de még nem rikító ( [link] ).
Viszont lehet, hogy a legelső befutó az nálam a sima fehér lenne ( [link] ), az minden olasz autónak jól áll.
A sötétkékek azok nem rendőr hanem csendőr autók.
Az ma is ilyen színű.
A világoskék (rendőr) az gyönyörű. szín is autó is
Nekem a matt fekete jön be belőle a legjobban.
Bár az az igazság,hogy Lamborghiniből akár lilát vagy rózsaszínt is elvezetgetnék ...
:o))
Nekem a zöld verzió a szívem választottja.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!