Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » F Astrából lehet csinálni GSI-t?

F Astrából lehet csinálni GSI-t?

Figyelt kérdés

Tehát egy F astrából lehet csinálni Gsi Astrát?

Kinézetre értem..Hogy úgy néz ki mint egy GSI csak F astra motor van benne..

Még csak 17éves vagyok,és tetszenek a GSI-k..csak elég drágák,azért érdekelne hogy meglehet-e csinálni azt amit fent leírtam..:)

Köszönöm a válaszokat.:)

2012. aug. 7. 19:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hát igen,vennék is majd egy GSI-T csak én városban használnám jobban..vagyis faluban lakom és kb 15km-re van a város..Bár ha minden igaz később ausztriába kellene kijárnom..Szóval lehet hogy hosszabb utakra jobb lenne egy 2ezres..nem?!

És ez a "morcosítás" hogy működik?

2012. aug. 8. 12:59
 12/18 anonim ***** válasza:

a morcosítás úgy működik, hogy te felrakod, a rendőr vagy a kpm-es meg leszedi a rendszámod

az én gsi corsámon is volt színre fújva, műszakin meg mondták hogy vehetem is le, mert fényszórót nem lehet kitakarni se plusz elemmel, se meghosszabbított motorháztetővel!

2012. aug. 8. 14:43
 13/18 A kérdező kommentje:
Értem..De ahhoz képest elég sok autón látni..
2012. aug. 8. 17:51
 14/18 anonim ***** válasza:
hát igen, műszaki előtt valszeg leveszik, utána meg visszarakják, a rendőr nagyon nem kötözködik, bár megtehetné, viszont a kpm-esek simán leszedik a rendszámod, bár velük ritkán lehet összefutni
2012. aug. 9. 10:35
 15/18 A kérdező kommentje:
Értem,szóval akkor egy ilyen motorház tetőt lehet venni ami alapból le van morcosítva?
2012. aug. 9. 10:53
 16/18 anonim ***** válasza:

Oké, pontozzatok le nyugodtan. Én is 17 vagyok, nekem is F Astrám van, de egy mezei 1.4 8V, 60 lovas. Mehetne jobban, de elég, és erre legalább nem kell sokat költeni.

Te basszus éppen 17 vagy, és már GSi-t akarsz, már morcosítást rá és stb. Ugyanmár. Gondolom egyből C20XE kéne, nem egy 8v C20NE. Remélem azt tudod, hogy a GSi-k esznek is rendesen, pláne a 16v, meg költeni is kell rájuk (itt is inkább a 16v-re). Kezdj valami kisebbel, semmi értelme a 116/150 lónak, hogy felcsavarodj egy fára.

Arról nem is beszélve, hogy gyári GSi-t szép,jó állapotban kifogni normális áron, lehetetlen.

Másik: A GSi még mindig felszereltségi szintet jelöl! És igaza van a nem tudom hanyadik kommentelőnek az első oldalon, az igazi GSi-k 3ajtós "sportkupék" voltak, az előbb említett C20XE, meg C20NE blokkokkal. Később lett a lebutított 2.0 16V GSi, X20XEV blokkal, 136 lóval, külsőleg észre sem lehet venni a különbséget, teljesen széria F Astra kinézet, csak a futómű,fékek,felfüggesztés és persze a motor más, és igen, ebből volt már ötajtós is.

2012. dec. 1. 12:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, hogy a kérdésedre is válaszoljak. Igen, föl lehet optikázni GSi-re egy sima F-et. Horror áron. Nézz körül nyugodtan, egy bontott, gyári, normális állapotú első lökhárító 70ezer környékén van, egy utángyártott új 40, ami viszont úgy áll a kocsin, hogy beköpsz az illesztési hézagokon... ráadásul ködlámpás a GSi, úgyhogy azt is kell szerezned, azt is multkor 15 ezerért láttam párját.Hátsó lökös valamivel olcsóbb, azok 25-30 körül futnak bontottan, küszöb is kell, hátsó lámpa, az 8-10 ezer, hűtőmaszk, motorház kopoltyúkkal, hátsó szárny, csomagtér ajtóra a két lámpa közé a díszcsík, kocka tükrök, feliratok, természetesen akkor egy szép felni (lehetőleg gyári GSi felni), nem számolok utána, hogy hol tartunk, és még bele sem vettem a fényezést, mert ugye nincs sok esély rá, hogy ugyan abban a színben szeded össze a cuccokat, mint a tiéd, ráadásul még a fényezés is szép rajtuk.

És persze itt még köze nem lesz az autónak egy GSi-hez, mivel belül sem ugyan az. 8ezerig skálázott fordszámmérő, 240-es óra, board computer, elektromos ablakok, elektromos és fűthető tükrök, némelyikben ülésfűtés, Recaro ülés, 3küllős kormány(ez sok F-ben van, de nem a leggyakoribb). Nos, és így még mindig egy sima Astrád lesz GSi kinézettel.

Ha nagyon ráérsz, számolgathatod, hogy mi mennyi eddig, de egy másik Astrát már tudnál ebből venni, netán egy GSi-t.

2012. dec. 1. 12:29
 18/18 A kérdező kommentje:

Ehhez a fa felcsavarodásos dologhoz annyit mondanék,hogy szerintem nem csak padlógázzal lehet közlekedni,egy akár 500lovas autóval sem...

Értem,és köszi a választ.

2012. dec. 1. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!