Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mehetek egy a legnagyobb "A"...

MikeB kérdése:

Mehetek egy a legnagyobb "A" kategóriára, vagy meg kell előtte csinálni az A1 vagy az Akorl. -ból valamelyiket?

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 13:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ha találsz tanfolyamot, akkor az idén még 21 éves kortól megszerezheted előzetes gyakorlat nélkül, jövőre viszont már csak 24 éves kortól lehet közvetlenül A-ra vizsgázni!
2012. aug. 5. 13:11
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2012. aug. 6. 08:09
 3/17 anonim ***** válasza:

Bizony, bizony, gyorsan még idén, vagy kitolják a határokat a gyalázatosok.

Bár nekem mindegy, már van korlátlanom pár éve. :D

2012. aug. 8. 23:31
 4/17 A kérdező kommentje:
Nekem igazából már mindegy mert 15 vagyok :) szóval idén már nem találok. De nem aggódok mert januártól kezdem az A1-et.
2012. aug. 9. 09:43
 5/17 A kérdező kommentje:
amúgy bocsi, most vettem észre hogy elírtam:) egyből*
2012. aug. 9. 09:44
 6/17 anonim ***** válasza:

Azért szerintem ne januárba kezd a motor jogsi megszerzését.

Talán jobban jársz ha áprilisban próbálkozol vele

Az utak is előnyösebbek a motorozáshoz és nem kell úgy beöltözni sem mint télen.

Csak a tapasztalat miatt /1978-tól motorozom/ ajánlom ezeket

Ha letetted a jogsit az nem azt jelenti hogy tudsz motorozni, ha nem hogy sikeres vizsgát tettél!

Ha nem akarsz balesetet szenvedni inkább a tapasztalat elsajátítására törekedj mint a bravúros tetszelgésre.

Sok sikert! A motorozás élvezetes, és sokáig az is marad ha ésszel csinálod!

2012. aug. 11. 09:17
 7/17 anonim ***** válasza:
Az előzőnek üzenem, hogy november 30-tól március 15-ig nincs motoros gyakorlati oktatás és gyakorlati vizsga!
2012. aug. 11. 21:26
 8/17 anonim ***** válasza:

Köszi a tájékoztatást, de a kérdező írta hogy januárban kezdi a jogsi elvégzését... és én erre válaszoltam amit írtam.

Gondolod ha 78-óta motorozom nem tudom mikortól van oktatás?

2012. aug. 11. 22:12
 9/17 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom hogy januárban nem előnyös indulni, viszont én az elméletre gondoltam (KRESZ), hogy januártól kezdem. Amúgy tapasztalatom, úgy gondolom, hogy van, 3 éve motorozok, igaz nem jártam még be az egész országot, de mentem már hidegben-melegben, esőben, szárazságban stb. Amúgy meg beöltözni szeretek :)
2012. aug. 12. 10:36
 10/17 anonim ***** válasza:

Kivel motoroztál "már három éve"?

Ezek szerint van némi tapasztalatod, pedig 15 éves létedre ez ritkaság!

Az elméleti része nem tart négy hónapig/januártól áprilisig/

2012. aug. 12. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!