Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mehetek egy a legnagyobb "A"...

MikeB kérdése:

Mehetek egy a legnagyobb "A" kategóriára, vagy meg kell előtte csinálni az A1 vagy az Akorl. -ból valamelyiket?

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 13:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
azt tudom, hogy nem 4 hónap, főleg, hogy csak kresz-t kell csinálnom. Főként egyedül szoktam motorozni, lassan, kb 40-50-nel, mert én sokkal inkább "chopper-esebb" vagyok mint a többiek. Nagy motort is vezettem már, egész pontosan egy 400 ccm-es 40 lovas paripát.
2012. aug. 13. 12:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Az jó ha gyakorlatot szerzel, de azért jobb lenne ha jogosítványod is meglenne, és úgy motoroznál.
2012. aug. 13. 15:56
 13/17 A kérdező kommentje:
van jogosítványom. A nagy motort meg nem forgalomban vezettem.
2012. aug. 14. 10:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Valami nem kerek a leírtakban?!

Azt olvastam fentebb hogy 15 éves vagy.

Akkor hogy lehet jogosítványod? max segédmotorra lehet meg, amit most M-nek vagy is mopednek neveznek.

Ezt valahogy tisztázni kéne.

2012. aug. 15. 06:10
 15/17 A kérdező kommentje:
Segédmotoros van, igen. 3 éve egy simsonnal járkálok ide-oda. Kisebb "túrán" is voltam vele, átmentem másik városba fagyizni, meg ilyenek. Igaz, jogsim 1 éve van, viszont előtte 2 évvel tanultam meg vezetni.
2012. aug. 15. 11:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Az jó kezdő motornak mivel váltós. sokan azt hiszik ha robogóval gyakorolnak megtanulnak motorozni.

Simsonom nekem is volt -munkában használtam- de aki ment igazi /nagy/ motorral annak már csak játék.

Neked gyakorolni tökéletes,de ne az egy kerekezést gyakorold és a végsebességét kóstolgasd ha nem a váltásokat és a kanyartechnikát. Sok szerencsét a motorosok között!

2012. aug. 15. 21:22
 17/17 A kérdező kommentje:
Soha életemben nem is próbáltam még egy kerekezni, és nem is fogok. Simson nem arra való, meg nem is streetfighter akarok lenni.
2012. aug. 16. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!