Milyen 50ccm-es motort, vagy robogót ajánlanátok egy 175cm magas,120kg-os ember alá?
Motorvásárlás előtt állok. Úgy kezdtem, hogy nekem Simsonom lesz, de aztán kicsit elbizonytalanodtam.
Szerintetek milyen 50-es motor/robogó lenne számomra a megfelelő, ezekkel a "paraméterekkel", hogy ne csak erőlködjön alattam? Nem akarok száguldozni, ez a kategória úgyse arra való. B jogsim van.
Hát igen, ez van, de már dolgozunk a dolgon. :D (igyekszem legalább egy 15-öt leadni)
Egyébként olyan 150 ezrem lenne rá max. Amúgy ezek az 50-es sportmotorok megbízható gépek?
Sportot nehogy vegyél. Csak görnyedsz rajta, tarthatod az egész súlyodat a csuklóidon kb... meg kicsike, alacsony.
Inkább valami endurot. Elférsz rajta, kényelmes üléspozíció.
És tudnátok konkrét típusokat ajánlani így 150 ezerig?
A Supermoto-khoz mit szóltok?
Nekem is 50-es sport van, ilyen súllyal hamar megfájdulna a csuklód rajta.
Én inkább egy nagyobb testű robogót ajánlok. A runner jó lenne szerintem.
Itt van pár:
Még hasznaltauto.hu-n nézz ilyen runner-eket, bár az enduro sem rossz ötlet, a yamaha dt meg tipikus elnyűhetetlen motor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!