Nemrég találtam 2db 250-es csepel motorkerékpárt, mit
érhetnek?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt szombaton,2db 250-es csepel motorkerékpárt találtam egy tanyán.Az egyik oldalkocsival szerelt,a másik elég viharvert állapotban van,de az oldalkocsis az gyönyörű!Mennyit érhetnek?Komoly kommenteket,illetve ajánlatokat várok.
Meg kell nézni a neten, viszont te nem adhatod el, illetve el sem viheted, mert az bcs.
2012. aug. 6. 18:06
2/7 anonim válasza:
Ilyen kétes eredetű motort nem valószínű, hogy egyben el tudsz adni. Max alkatrészenként, de ahhoz ugyebár dolgozni kellene vele, hogy szétszedd. Ehhez pedig úgy látszik nem fűlik a fogad, ha már lopásra szánod magad becsületes munka helyett. (Persze ha nem ez a helyzet, akkor bocs, de ennyi infóból az jön le, hogy járkálsz tanyák között, aztán ami megtetszik, ellopkodod)
2012. aug. 6. 18:17
3/7 anonim válasza:
Egy oldalkocsis jó álapotban 200ezer körül van, egy viharvert, de motorikusan okés az olyan 80-100ezer. Persze meg kell hogy legyenek a papírjaik!!!
Amúgy ha nekem lenne két Csepelem, biztos megtartanám, mert nemsokára sokat fognak érni.
2012. aug. 6. 18:28
4/7 A kérdező kommentje:
Azt egy szóval sem mondtam hogy loptam!!!Az első tulaj fiától vettem,aki tanyán él.Csak azért használtam a találtam kifejezést,mert nem akárhol lehet ilyeneket manapság venni.Mindkettőnek megvan a szürke forgalmi engedélye és a régi rendszáma,és mindkettőről van természetesen adásvételi!
2012. aug. 6. 18:32
5/7 anonim válasza:
én a helyedben el nem adnám kicsit felújítod a másikat is meg mind2-t lepucolod hoyg csili-vili de gyári maradjon !
Ez egy jó befektetés is lehet hisz nagyon megy fel az áruk
2012. aug. 6. 20:56
6/7 anonim válasza:
Ha vállalkozó szellemű vagy akkor felújítod, de azt akkor gyári állapotúra kellene, ami költséges...
Én inkább azt ajánlom hogy próbálj meg előkeríteni minden papírt a forgalomba helyezéshez.
A forgalmiban lévő tulajtól teljes adásvételi lánc meglegyen.
Aztán vagy eladod, vagy ha megfelelő körülmények között, az jelenlegi állapotát megóvva tudod tárolni akkor lehet érdemes várni pár évet és ha majd többet ér akkor eladni.
2012. aug. 6. 21:33
7/7 anonim válasza:
Mesélsz mi lett a mocikkal? Vagy kamu volt az egész?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!