Aprilia Scarabeo 50/2t és Piaggo Liberty 50/2t vélemények?
Figyelt kérdés
Motorvásárlás előtt állok, eddig Simsonokat nézegettem, de most képbe került ez a két robogó.
Szerintetek érdemes ilyet venni, vagy maradjak a Simsonoknál?
Esetleg van valakinek tapasztalata ezekről a gépekről?
2012. aug. 6. 11:53
1/4 anonim válasza:
mindakettő jó motor, aránylag kevés fogyasztással, normális esetben 75 köruli végsebességgel
2/4 waland válasza:
A Honda SH50-el együtt a legnépszerűbb robogók Olaszországban. Mind nagyon megbízható (persze ha nem valami suhamér kínozta őket), alkatrész is van hozzájuk dögivel, de vásárlásnál vigyázz, mert ezek a futárok legnépszerűbb robogói is, így sok van széthajtva belőlük. A Simson, főleg ha 4 sebességes, akkor motorszerűbb, de sajnos ma már ritka az olyan példány, ami megbízhatóságban versenyezhet ezekkel a robogókkal.
3/4 anonim válasza:
nekem van egy simsonom és legjobb barátomn ak pedig libertyje. állítólag a scarabeo ugyanaz vagy legalábbis nagyon hasonló mint a liberty. énis csak jót tudok mondani róla mint robogóról. persze a simson sem rossz de a robogó modernebb egy kicsit és erősebb mint egy simson. Vásárlásnál vigyázni kell mert olaszból sokat hoznak be ami kint sokat kapott, és hát ez sem tart örökké.
4/4 anonim válasza:
Nekem scarabeom van, és nagyon szeretem... Energikus, jó a fogyasztása, és szép is.
Én úgy tudom, hogy a libertynek gond szokott lenni a variátorával, és az a lelke a hajtásnak.
A simson meg már nem mai darab.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!