Mi az angol neve, ill. hogy keressek rá erre az alkatrészre?
Figyelt kérdés
Még magyarul sem nagyon tudom, hogy hogyan nevezik. Szóval ez a lánckerék takaró fedél, ha jól gondolom.
#Yamaha XT #lánctakaró fedél
2012. aug. 5. 09:54
1/21 anonim válasza:
Én csak simán ilyen láncvédőnek hívom :D Chain guard néven kiad hasonlóakat az ebay-en.
2/21 anonim válasza:
Az bizony a lánckerék takarófedél, ha minden igaz, akkor secondary sprocket cover a megfelelő angol kifejezés rá. :)
3/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm Uraim!!! :) Időközben olyat csináltam konzerves dobozból... :D Befordulnátok ha látnátok! :D remélem nem hullik le róla az első kanyarban! :D
2012. aug. 5. 18:55
4/21 anonim válasza:
Nahát, ratbike-ot építesz? :P :D
5/21 A kérdező kommentje:
:D Hát lassan, ja! Yamaha xt 225 1989... alkatrész NULLA! :) Kell hozzá kis találékonyság! :) De amit írtok az teljesen jó! Majd még ráfekszek azért a témára!
2012. aug. 5. 21:25
7/21 A kérdező kommentje:
Rendben! Rendben! Amúgy is meg akarom örökíteni! Pici türelmet kérnék még, mert "infulenzás" vok émmeg közben, és alig élek! De lesz pikcsör ígérem!!! :D
2012. aug. 6. 09:41
8/21 anonim válasza:
Szerencse hogy csak infulenziás vagy, nem algériás a mindenféle virágra.. :)
9/21 A kérdező kommentje:
2012. aug. 7. 10:42
10/21 anonim válasza:
Végülis nem olyan rossz :)
Amúgy nem pest környékén laksz és nemrég vetted ezt a gépet? Tavasz környékén??? Előzőleg DT-d volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!