Ez igaz? (LENT! )
2012. aug. 4. 22:53
11/18 anonim válasza:
Na ugye? A sok b u z i újságíró meg jól megijesztette a kölyöket!
12/18 anonim válasza:
fuu remélem igazotok van mert én decemberbe leszek 14. most megörültem.. pedig jol megijedtem
13/18 anonim válasza:
nekem is az lenne jobb ha nem vinnék fel de sajnos egy motoriskolában ezt találtam: Mopedesek figyelem!
2012. november 1-től megszűnik a mopedesek 14 éves kortól történő képzési lehetősége. 2013. januártól már csak 16 éves kortól lehet jelentkezni moped-vezetői tanfolyamra!
Felhívjuk képzés alatt levő moped-vezetői tanfolyamra járó hallgatóinkat, hogy aki 2012. november 1-ig nem fejezi be sikeresen képzését, úgy neki később már nem lesz erre lehetősége, tehát minden vizsgaeredménye elveszik
14/18 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagy hülyeség, mert az a jobb, ha valaki minél hamarabb elkezdi a motorozást, jobban beidegződnek a reflexek, stb szerintem le kellett volna vinni 18 évre a korhatárt, nem hogy még emelni. És ez érvényes a C,D, E-re is.
15/18 anonim válasza:
AM kategória van most ez kamu hír, csak azért találták ki hogy beijesszék a már 14 éveseket hogy gyorsan menjenek letenni a jogsit.
16/18 anonim válasza:
Amúgy tényleg nagy hülyeség, én most jogsiztam, semmi ilyesmi nincsen, az van elvben hogyha robogóval teszed le akkor nem mehetsz váltós motorral.
17/18 anonim válasza:
Csopi14
A kérdés több mint két éves, kissé okafogyottá vált azóta!
(Azt pedig csak neked árulom el, hogy AM kategóriánál nem számít, hogy váltóssal vagy automatával vizsgázol!)
:D
18/18 anonim válasza:
Én nem tudom, nekem oktató mondta, a jogsiban elv fel van tüntetve valami kóddal ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!