Ha részletre veszek használt autót (használtautó kereskedőnél) mennyi kamattal számoljak?
A legnagyobb baromság, hogy a kereskedő tuti szart ad el. Szerintetek a kereskedő ha megvesz egy autót, szándékosan tönkreteszi, hogy ne hazudtolja meg a nevét?
Ugyanúgy árulnak szar, és jó autókat, mint ahogyan a magánszemélyek. Nem értem, mi ebben a felfoghatatlan.
Átb@szni bárki át tud, még új autónál is, ez nem szempont, körültekintőnek kell lenni.
A kamat mértéke függ a vételártól, a befizetett összegtől, a hitelintézettől.
Köszi a válaszokat!
Én most csak egy olcsó, 600 000 Ft-os kocsit vennék, aminek az ára nagyjából meg is van, de mégis inkább 2 vagy 3 részletben fizetném ki (mondjuk augusztus, október, decemberben)- lehet így, vagy a bankok szigorú feltételeket szabnak (pl. meghatározott futamidő).
A kamat úgy hozzávetőlegesen mennyi lehet (tudom, hogy bankonként eltérő), ha rövid a futamidő és az összeg sem nagy?
Na mondom mi lesz:
Besétálsz a kereskedőhöz, hogy 3 részletben fizetnél, az meg kiröhög! Ha felveted a hitel igénybevételt, akkor már érdeklődő arcot vág. A 200 ezres előlegbe bele fog menni, a banktól meg kapsz egy ajánlatot, hogy 36 hónapon át fizess havi 19990 Ft-ot. Így kifizetsz a kocsiért 900 ezre. Na ebbe örömmel belemennek, a 3 részletbe, főként kamat mentesen bbiztos, hogy nem egyezik bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!