Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet ebből jogi ügy? Részlete...

Lehet ebből jogi ügy? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Az a helyzet eladtam 2hónapja 1motort nagyon szép volt, teljesen leszervizelt új gumik új lánc stb.. Aki megvette 2 hónap után felhívott hogy leöntötte benzinnel és lejött a festék! Én fújtam ezért ên vagyok az oka! Követeli hogy önkölcsêgen fújjam le az egész motort! 10-20eft! Külömben perel! Hogy a hirdetésben kiváló és szép motor volt, ami igaz is volt amíg nem rendezte le! Lehet ilyen hülye indokkal perelni egy régi használt motor miatt 2hónappal az eladás után?? Felelõsségre vonhat emiatt?? Köszi elõre is!

2012. aug. 3. 22:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
HA jól tudom, akkor az adásvételiben az szerepel, hogy 14 napig jöhet reklamálni. De ez letelt, így nem tehet semmit.
2012. aug. 4. 10:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel én most veszek egy akármilyen motort, 20 év múlva kifakul a festék ugyan úgy visszamegyelk reklamálni, hogy azt nem mondta, hogy 20 év elteltével ki fog fakulni. Nem tudom kinek adtad el de jó nagy gyökér lehet.
2012. aug. 4. 17:07
 13/14 anonim ***** válasza:

de itt nem 20 éves fakulásról van szó,

hanem olyan rejtett hibáról, hogy az előző tulaj nem benzinálló festékkel festette le. Ami egy benzinnek érintkező szerkentyűnél elég nagy hiba.

2012. aug. 5. 20:44
 14/14 A kérdező kommentje:
Csak festettem már mást is ezzel a festékkel és rácseppent s benzin gyorsan letöröltem és semmi nyoma..ennek mégis sikerült...
2012. aug. 11. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!