Az a helyzet eladtam 2hónapja 1motort nagyon szép volt, teljesen leszervizelt új gumik új lánc stb.. Aki megvette 2 hónap után felhívott hogy leöntötte benzinnel és lejött a festék! Én fújtam ezért ên vagyok az oka! Követeli hogy önkölcsêgen fújjam le az egész motort! 10-20eft! Külömben perel! Hogy a hirdetésben kiváló és szép motor volt, ami igaz is volt amíg nem rendezte le! Lehet ilyen hülye indokkal perelni egy régi használt motor miatt 2hónappal az eladás után?? Felelõsségre vonhat emiatt?? Köszi elõre is!
Ha csak kapu garancia volt akkor nem.:D De ha adtál rá garanciát akkor sem lehet ilyet csinálni csak fenyeget mert csóró a csávó a saját pénzéből lefesteni:DDDDD
2012. aug. 3. 22:42
2/14 anonim válasza:
A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el. :)
Te nem vállaltál rá garanciát, ő megnézte és megvette.
2012. aug. 3. 22:46
3/14 anonim válasza:
Nem lehet belőle jogi ügy. Emiatt nem kell izgulnod.
2012. aug. 3. 22:47
4/14 anonim válasza:
nem lehet, főleg ha beismeri, hogy leöntötte benzinnel (de akkor elég gagyi festéket használsz te is, olcsó jános)
2012. aug. 3. 22:52
5/14 anonim válasza:
Pereljen. Sokra nem megy vele, nincs semmiféle felelősséged azért mert béna.
Egyébként meg a fújós festékek 90%-át oldja a benzin.
2012. aug. 3. 22:54
6/14 anonim válasza:
Ez szerintem kb. egy kategóriába esik azzal, ha mondjuk az történt volna, hogy:
1,) Megvette a motort. Elolvastátok és aláírtátok a szerződést.
2,) Nekiment volna vele a falnak és utána reklamált volna...
Ráadásul eltelt 2 hónap...szerintem akármelyik tisztességes magyar bíróság elküldené a sóhivatalba...
2012. aug. 3. 22:55
7/14 anonim válasza:
Mondtad a csávónak, hogy olyan vacak fújós festéket használtál, amire, ha rámegy benzin lejön tőle? Mert akkor joggal dühös, én is az lennék, de 2 hónap már nagyon késő, hogy bármilyen biróság is foglalkozzon vele. Amúgy se engedj neki, mert akkor utána meg az lesz, hogy balesetezett vele és akkor azt javittasd meg... Tipikus csóró gyerek az ilyen. Máskor jól nézd meg, hogy kinek adsz el bármit is.
2012. aug. 4. 00:51
8/14 anonim válasza:
"Tipikus csóró gyerek az ilyen"
Tipikus cigánygyerek az ilyen!
2012. aug. 4. 06:28
9/14 anonim válasza:
Sajnos perelhet.
Ha a festés hibás volt és csak 2 hónappal később jött elő a hiba, akkor az még szavatossági kérdés lehet.
Azonban nem egyszerű per az ilyen, főleg nem ilyen kevés pénzért.
Úgy gondolom, hogy nem fog pert indítani. Ha a kár nagyobb lenne, akkor lenne mitől tartania.
2012. aug. 4. 07:27
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! A festékre azt mondták 2hét után olaj álló. És eddíg ebbõl nem volt probléma! Attól fêlek ha megcsinálom benzinnel fogja leburogatni csakazért hogu engem zaklasson vele:) és így 3hónappal a festés itá se blokkom se semmim a boltból:s papìron nem vállaltam rá garanciát! Csak hogy segítek ha valami kell hozzâ a jövõben! Motorikusan azóta is szuperál. Amúgy azalapján ahogy kinézett kb fêl liter is landolt a tankon!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!