Mit szólna a rendőr ha női batman jelmezben furikáznék leengedett tetővel?
Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 19:33
1/10 A kérdező kommentje:
Csaj vagyok.Külföldi videóban láttam egy pasit,aki így járkált:)
2012. aug. 3. 19:34
2/10 anonim válasza:
Semmilyen KRESZ szabály nem tiltja tudtommal, a jelmezes közlekedést!
3/10 anonim válasza:
Viszont ha a maszkból nem látsz ki rendesen vagy akadályozza a fejed mozgását, abba beleköthetnek :D
5/10 A kérdező kommentje:
Van ilyen jelmez a neten,különben nem tettem volna fel a kérdést:) Angyalkás jelmezben is jól mutatnék,vicces lenne...:D
2012. aug. 3. 19:49
6/10 anonim válasza:
A saját autódban úgy öltözöl, azt veszel magadra, amit csak akarsz. Semmilyen szankció nem határoz az ilyesmiről.
8/10 anonim válasza:
elképzeltem.. :D
azok a fejek, amiket vágnának az értetlen emberek, hogy mi a p*csa is van.. mindent megérne. :D:D:D:D
9/10 anonim válasza:
Én már láttam április 1-jén villamos vezetőt fekete lepelben és Sikoly maszkban.
Ha neki lehetett...
10/10 anonim válasza:
Maszkot ne vegyél fel, mert az arc eltakarása még rossz időben is büntetendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!