Ha délután 3-kor ittam alkoholt, és este 10-kor megállítanak a rendőrök, és megkérdezik, hogy "ivott alkoholt", akkor arra mit feleljek?
Figyelt kérdés
Azt, hogy, igen ittam 3 kor, vagy inkább ne mondjak semmit. A szonda nem valószínű, hogy addigra már kimutatná.2012. júl. 23. 16:31
1/4 anonim válasza:
Mindenképp azt kell mondani, hogy nem ittál semmit, különben kiszállít az autóból!
Ha csak két sört ittál 15:00-ig, akkor az kb. 20:00-ig lebomlik. Ha dobtál még hozzá 2-3 felest is, akkor éjfélig ne vezess, mert szondázás esetén ugrik a jogsid!
A neten nagyon jó táblázatokat lehet találni a lebomlási időkről!
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
van olyan androidos app is, ami kiszámolja.
a legegyszerűbb, ha veszel egy szondát, kb 2-3000 ft, mindig nálad van, és teljes lelki nyugalommal ülhetsz autóba.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendőrségi szondát melyik közértben kapsz? Szerintem nem lehet olyat venni. Max valami made in Taiwan koppintást, ami a málnaszörptől is besipol.
2012. júl. 24. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!