Simson s51 vs Tomos apn4 vagy apn6. Mejik a job?
Kár!
Engem nagyon érdekelne ez a yamaha fötengejes dolog!
Hello! Határtalan lehetőségek... 38-42.5 mm-es henger fúrás viszont passzol rá atx/t15/bt/junior henger is ... t15 höz 18mm bing vagy 19-21mm dellorto... atx hez 16mm bing 18mm bing vagy 19mm dellorto... bt hez 18mm bing 19-21mm dellorto. juniorhoz minimum 19mm dellorto de ink 26mm mikuni... :D ezekkel garantált h 80-85 felett megy viszont a juniorral lehetséges a 120 is :D
és még nem is megy tönkre hamar... áttételeket igazgatni kell...
Ekkora hülyeséget ne mondjatok.Olyan apn nincs ami 150 stb km-el megy.Lehetetlen az ő motorját feltuningolni annyira.Nekem volt már nem egy apn,automatic,atx is de nem ment egy sem 100-on felül.Ha 15-ös hengert raksz rá akkor is kb 85 amivel tud menni.Megbürhölt hengerrel is csak max 95-el megy.Akármilyen delorto,mikuni vagy 15-ös karbi van rajta nem megy annyira mint irjátok.Volt egy ATX-em az ment jó 100-al,de csak azért mert a 15-ös hengerfejből le lett szedve pár tized és igy a sűrités meg lett növelve.150-el nem mehet egy apn sem,nem birná a váz és a kerekek,gumik sem.48 éves vagyok,mindent kipróbáltunk azokkal a mocikkal.Most van egy ATX-em ez már nyugisan horgászás menésre használom.Volt a 70-es években szerbiában egy tomos elektronik 90 köbös moci,az is érintetlenül csak kb 100110-el ment.Fel lehetett tuningolni kb 120-130 km-ig de akkor már instabil volt,akkor mi lenne az apn-el..na ne már!Egy Tomos CTX 80-as sem menne annyival soha.A volt ATX-emen most aprilia125-ös karbi van de az sem megy még 100-al sem.Ajaj de szeretnek az emberek túlozni.Ne irjatok ekkora hülyeséget.
Nagyon jó motorok az ATX,apn stb mocik az szent.Egy apn 4-nek sokkal erősebb a váza mint egy apn 6-osnak.Az apn 7-es ugyanaz mint a 4-es csak nikkelezett a benzintartály.Ja és egyikbe sem lehet 5 sebességtől többet rakni...nem 6-ot haha,az már szélesebb lenne mint maga a motorblokk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!