Mi lehet a baj? Audi a3 indítózik de nintha nem kapna szikrát vagy valami. ötlet?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 15:37
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem kap szikrát vagy valami. Több infó kell.
Mikor kezdődött, milyen motor, évjárat, checkengine van-nincs, gyertya+kábelek voltak-e ellenőrizve, volt-e előjele?
2/6 smitwesson válasza:
szerintem tankoljál bele és ha azután se jó akkor tegyél fel egy értelmes kérdést.
3/6 A kérdező kommentje:
félig van a tank, kétlem hogy azzal lenne a probléma;) 98as évjárat, ma délután tescó parkolóban kitolattam,1esel elindul és aztán már csak gurult..szikrát ad, akksi jó..az AC pumpára gyanakszom, leszedtem róla a kapcsolót + a 2 müanyag csövet ami továbbitja a benzint..gyujtásnál pedig nem fröcskölt belőle a benzin ha jól tudom annak pedig jönnie kellett volna akkor belőle igaz? mert ha igen akkor szerintem az a lehetséges probléma
2012. aug. 2. 22:33
4/6 smitwesson válasza:
Igen sajnos akkor jönnie kell a benyának.
Ha 98-as a gép akkor eléggé valószínű, hogy letérdelt az AC pumpa
Legeccerübb módja. kiveszed, adsz neki áramot, skubizod forog-e. Ha igen visszarakod és keresel további hibás alkatrészt. referálj! Ne ütögesd ne kocogtasd és ne akard szét szedni.
5/6 A kérdező kommentje:
azóta előrébb jutottam, régi benzinpumpa lett kicserélve mert nem nyomta fel a benzint, majd a csere után elindult, többszöri próbálkozás után is. Aztán amikor ismét elakartam indítani már ugyanúgy képtelen volt a beindulásra. Motorba felmegy a benzin, inditózásnál spriccol a benzincsőből az üzemanyag.gyújtáselosztó csere megvolt, gyertyák jók, + mindegyik ad szikrát de a hiba továbbra is fennáll. Üzemanyag relé hiba esetleg okozhatja? vagy esetleg indításgátló biztositék?
2012. aug. 5. 15:31
6/6 anonim válasza:
Injektor, relé. A biztosíték nem valószínű. Checkengine-hibakód nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!