Létezik olyan személyautó, ami 10.5 litert fogyaszt?
Lehet én vagyok az értetlen, de nem világos teljesen.
Oda-vissza 256 km. Tehát ugye mindkét szülőnek ezt meg kell tenni, mert vissza is kell jönni. 256 km-re 12e Ft az tényleg kib*szás. Kerüljön 425-be 1 l benzin. Akkor nekem pl 11 l/100 km-re jön ki. Egy Suzuki nem nagyon nyal be ennyi benzint. De tudni kellene a pontos típust és a motor űrtartalmát. Fogyaszon 8-at/100 km. Akkor szintén 425-ös benzinnel számolva egy emberre rögtön csak 2300 Ft jut kb (felfelé kerekítve). Ami azért nem mindegy. Nézz uána milyen autó az.
Én nem értem. Hogy lehet hogy oda a te szüleid visznek titeket, vissza meg az övék? Szóval van apuka-anyuka-lány, meg a bnőd-apja-anyja. Azaz 6 ember. Ez a 6 ember 2 kocsival lemegy a fesztiválra úgy hogy odafelé az egyikben utaztok 4-en és fizetitek a szülőknek a benzint, visszafelé meg a másikban utaztok és fizetitek a benzint?
Bocs ha félreértettem, de ez így írtó nagy baromság. Így is úgy is lemegy mindegyik kocsi, nem tök mindegy? Mindenki menjen szépen a saját szüleivel. Vagy nemtom lehet hülye vagyok de nekem így jött le..
lehet még tovább ragozni de már többen is leírták. Kifizeted vagy mész busszal/vonattal.
Valóban furcsa ennyi pénzt kérni de viszont alkudozni sem illik. Ennyiért visznek le.
van olyan autó,de nincs olyan Suzuki ami annyit enne!
oldjátok meg valahogy máshogy,mert le akarnak húzni titeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!