Létezik olyan személyautó, ami 10.5 litert fogyaszt?
Szerintem ne szóljatok rá semmit, oldjátok meg másképp a hazautat. Hátha észbekapnak. Mert ez így duplán paraszt, hogy az ő gyermeküket ti ingyen elviszitek (mondván, hogy ha egyedül téged vinnének, az is ugyanannyiba kerül, ami igaz is), ők meg nemhogy az utolsó fillérig elkérnék a benzint, hanem még pluszban is. Elmennek a jó édes anyjukba:D
Meg hogy gondolták? Nem is részarányosan, hanem az egészet neked kellene fizetni? hagyd őket a francba, lehet bonyolultabb meg kényelmetlenebb a tömegközlekedés, de nekem már csak a büszkeségem sem hagyná, hogy velük menjek vissza:D
Ha ti nem kértetek pénzt régebben így tényleg furcsa de ha nem akarod kifizetni akkor feltalálták már a buszt és a vonatot is.
Azt is kéne tudni hogy hány kilométeres az út, kell e autópálya matricát venni.
ja, a Lada :) de gondolom nem azzal mentek.
ha annyira nem ósdi verda, akkor kérd meg, h mutassák meg a fedélzeti komputert, h mennyi az annyi. induláskor nullázás, így nagyjából hiteles adatot prezentál a célállomáson.
max kerekítitek a tizedest felfelé.
én tuti nem lennék ennyire zsidó a barátaimmal. ha a fedkomp. 4.5öt ír autópályán, akkor is max 5L gázolaj árát kérném el tőlük.
amúgy nem lehet, h az oda-vissza út árát kérik? mert úgy már reális. beszéld meg velük a pontos részleteket, h miért annyi. kérdezd meg az autó pontos típusát, utána tudsz nézni a neten a fogyasztási adatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!