Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagy kocsikban a 90km/h miért...

Nagy kocsikban a 90km/h miért érződik 60-nak?

Figyelt kérdés

Az új munkahelyemen volt szerencsém kipróbálni többek közt Renault Laguna, Alfa 159, BMW 5 kocsikat. Korábban én ekkora autókban nem ültem, az 50 olyan volt mintha állnánk, a 90 meg 60-nak tűnt az összesben túlzás nélkül. Nem hittem az órának!

Nekem egy Golf 5-öm van abban a 90 90-nek érződik. De ezekhez képest olyan mintha gokartban ülnék.

2012. júl. 31. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Jobb zajcsillapítás, rezgéscsillapítás, sokkal kényelmesebb ülések, sokkal ergonómikusabb kialakítás. Pont amiért drágábbak is.
2012. júl. 31. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyobb és erősebb motor, nagyobb, tágasabb, szélesebb és erősebb kaszni, nagyobb súly, jobb lengéscsillapítók, haladást segítő mindenféle elektronika, stb.
2012. júl. 31. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát, ha kissebb, esetleg már rázkódósabb, és sportosobbnak érződő kocsiból átülsz egy Lagunába, nem is csoda... Milyen motor volt a Lagunába? Az tuti, hogy nagyon finom a rugózása, nekem anno elősször hányingerem volt benne, de már nagyon szeretem. (3000-es V6-os) Elsőre mondjuk egy régi Toyota után alig lehetett vele menni, mert túl erős volt, de ma már tökéletesen kezelhető...
2012. júl. 31. 22:32
 4/6 A kérdező kommentje:
2.2dCI
2012. júl. 31. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:

hát persze. egy tarbiban már 80nál halálfélelmed van, egy jobb Fordban meg sem érzed.

jobb úttartás, kényelmesebb, kisebb menetzaj, nagy kasztni. ja, és nyomatékosabb. pl egy dízel.

2012. júl. 31. 23:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy ilyen "problémám"!

Első autóm: E30 318i sedan!

ez eleje megültetve , ha 60-al mentem olyan lett volna mint ha 80-90-el mennék (Lehetett érezni a sebességet)!

Most egy másik E30 318i Sedan van (ugyanaz a felépítés,motor,kasztni) és most pedig 60-al megyek és nem érzem ezt a sebesség érzetet!

Ez mitől lehet???

2012. aug. 1. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!