Nagy kocsikban a 90km/h miért érződik 60-nak?
Az új munkahelyemen volt szerencsém kipróbálni többek közt Renault Laguna, Alfa 159, BMW 5 kocsikat. Korábban én ekkora autókban nem ültem, az 50 olyan volt mintha állnánk, a 90 meg 60-nak tűnt az összesben túlzás nélkül. Nem hittem az órának!
Nekem egy Golf 5-öm van abban a 90 90-nek érződik. De ezekhez képest olyan mintha gokartban ülnék.
hát persze. egy tarbiban már 80nál halálfélelmed van, egy jobb Fordban meg sem érzed.
jobb úttartás, kényelmesebb, kisebb menetzaj, nagy kasztni. ja, és nyomatékosabb. pl egy dízel.
Nekem is van egy ilyen "problémám"!
Első autóm: E30 318i sedan!
ez eleje megültetve , ha 60-al mentem olyan lett volna mint ha 80-90-el mennék (Lehetett érezni a sebességet)!
Most egy másik E30 318i Sedan van (ugyanaz a felépítés,motor,kasztni) és most pedig 60-al megyek és nem érzem ezt a sebesség érzetet!
Ez mitől lehet???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!