Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Berántós motorra hogyan lehet...

Berántós motorra hogyan lehet gyújtáskapcsolót szerelni? (Hova kell kötni? )

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy benzinmotoros rollert és nem szeretném hogy ellopják, vagy csak úgy heccből beindítgassák, amígkint áll, ha dolgom van..

Köszönöm a válaszokat!

2012. júl. 31. 21:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy eddig robogót akartam, de a költség 300+ ezerre rúgott, amire most nincs pénzem. Városban járkáláshoz, legfőképpen hülyeskedéshez ez a legjobb amit találtam, és bárhova magammal is vihetem. Az M jogsiról egyenlőre lemondtam, mert pár év és elkezdhetem az A1 jogsit, addig elvagyok ezekkel. Még a pocket bike-on törtem a fejem, de az szerintem tényleg hülyeség, mert elképesztően kicsi és gyenge. Egy pitbike 200 000 Ft-ért, kis spórolással már kijönne, de nem tudom, hogy azért mennyire szólnak-esetleg büntetnek a rendőrök, ha engedély nélkül használom. Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 31. 22:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Más kérdés, hogy vicces lehet egy ilyennel furikázni:D
2012. júl. 31. 23:17
 13/13 JohnnyBoy002 ***** válasza:

Ti most arra a rollerre gondoltok amin egy fűkasza motorja van? xD

Azzal lesz baj rendesen, kókányolás nélkül is. Ennyi pénzből tudsz venni elektromos biciklit is, jobban jársz azzal :D

2016. szept. 6. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!