Adagoló probléma, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bekoszolódott és nagyon mozog az alapjárat, nem is lehet vezetni se nagyon mert össze- vissza ugrál. tudom, hogy koszos, mivel volt egy kis trugyi az üzemanyagban és miután az beszívta platy.
Arra gondoltam, hogy vennék adagoló tisztító adalékot és közvetlen az adagolóba önteném, persze megfelelő arányban. Ez segítene? Adagolóshoz nem tudom elvinni mert nem jön le, a csavarban forog a csavarhúzó és sehogy nem bírjuk leszedni.
2012. júl. 31. 11:03
1/5 anonim válasza:
Nagyon nagy bajt nem lehet okozni a tisztító folyadékkal, de hogy mennyit használna... Nem tudom. Különben tuti le lehet szedni valahogy azt a csavart..
2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltuk, meg kicsit tisztult már, de lassan, ezért gondoltam, hogy tisztítófolyadék. Am feszítettünk és úgy is próbáltuk de semmi.
2012. aug. 2. 12:16
4/5 A kérdező kommentje:
Ami az adagolót rögzíti. Torx feje van é forog benne a csavarhúzó.
2012. aug. 2. 20:33
5/5 anonim válasza:
amikor nem jönnek ki az ilyen csavarok, akkor megszoktuk ütni a fejét úgy emberesen.. Utána beleütöd a kulcsot és ki fog jönni. Ha még mindig kifordul, akkor egyel nagyobb torx kulcsot üssetek bele.
Lehet durvának vagy kókány munkának tűnik, de hidd el az erőszaknak minden enged, és máshogy nem megy..
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!