400-as négyütemű vagy 250-es kétütemű quadot
válasszak endurozásra?
Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 17:55
1/7 A kérdező kommentje:
Mert úgy tudom hogy körülbelül ugyanoan teljesítményűek
2009. júl. 17. 19:02
2/7 anonim válasza:
Teljesítményben talán a 250es kicsit erősebb is, de nagyon kell pörgetni a 2t-ket hogy menyjenek, illetve leadják a nyomatékot, szóval endurozásra inkább a 400ast ajánlanám, az szinte mindenhol ugyan azt a nyomatékot adja le, pl nem gáz ha mész fel egy domboldalon és fogy a nyomaték ahogy esik le a fordulat. (persze 4tnél is fogy, de nem annyira mint a 2t-nél.
2009. júl. 21. 00:22
3/7 anonim válasza:
én crossozom, és elég sok quados van ott mellettünk, hát nézd, azért a 2 üteműnek megvan az a bizonyos feelingje, sőt aki lecserélte a 2 üteműt 4-esre, az nagyon megbánta, azután most vissza akarja cserélni, ilyenről konkrétan tudok.
Hát kinek mi jön be, de hidd el, az igazi vad, tereprevaló, az 2 ütemű, és nem véletlenül.
2009. szept. 21. 13:38
4/7 anonim válasza:
Sport quadhoz igen, de endurozásnál nem haladunk olyan gyorsan. Fontos hogy alul is legyen nyomaték.
2009. szept. 21. 19:33
5/7 anonim válasza:
és a 2 üteműnél nincs? ne viccelj ...
amúgy az enduro egy baromi tág kategória, azaz nem is tudom megválaszolni teljesen a kérdést, de lényeg, hogy szerintem bikább a 2 ütemű jóval, az egy más feeling.
Na most valóban nem mindegy, hogy csak a mezőt akarjátok járni (bár vigyázat, mert erre az utóbbi időben nagyon rá szálltak) vagy sporpályán akartok vele menni ...). Na én mindkét esetre a 2 üteműt véálasztanám, de hát te tudod ...
2009. szept. 21. 19:50
6/7 anonim válasza:
sztem 400cc-be már elég erős a 4t. persze, a 2t-nek meg a feelingje, de az inkább pályára. a 4t-nek is lehet "feelingje". a megbízhatósága alapján is lehet szeretni. míg a 2t-nek el kell ismerni, hogy igényesebb.
2010. nov. 3. 23:35
7/7 anonim válasza:
2ütemű megeszi a hajad meg szétkopik egy napi túra után inkáb válaszd az a lacson fordulatot
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!