Hogy van ez a felniknél?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy szett alufelnit és súlyozni kellet az a kérdés hogy ez mit jelent és hogy ezeknek azonos helyen kell lennie,mert ma le kellet vennem és csak úgy visszatettem,a súlyozásnak ugyanott kell lennie vagy ez mindegy?2012. júl. 30. 22:18
1/10 A kérdező kommentje:
mármint az egész kereket vettem ke nem a súlyt
2012. júl. 30. 22:20
2/10 anonim válasza:
Ha a súlyt nem piszkáltad akkor semmi gond :)
mindegy hogy hogy teszed vissza. Menet közben is lehet hogy az egyik oldali kerék kicsit többet fordul mint a másik (kipörög a kerék stb..)
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! :)
2012. júl. 30. 22:28
4/10 A kérdező kommentje:
amúgy mért van szükség a súlyozásra?
2012. júl. 30. 22:29
5/10 anonim válasza:
azért, mert használat közben picit deformálódik a kerék és nem lesz teljesen egyensúlyban a tengelyhez képest. a súlyokkal amiket felraknak ezt kompenzálják, így nem fog verni a futómű és nem is rázza szét magát. acélfelniknél a felni szélén a gumi mellett láthatsz kis súlyokat, alufelninél viszont belülre szokták tenni, így nem látod.
6/10 anonim válasza:
Ugye leszerelt keréknél, felszerelt gumival súlyozzák ki. Ennek az értelme az hogy ne üssön a kerék.
Se a felni se a külső nem tökéletesen egyenletes falsastagvágó kör. szóval néhol picit nehezebb. Ezért nagyobb sebességnél ütne a kerék. De ha megfelelően ellensúlyozzák akkor nem fog ütni.
8/10 anonim válasza:
Az falvastagságú akar lenni. Csak ahogy öregszek egyre inkább elfelejtek gépelni :D
9/10 anonim válasza:
de mondd ki hangosan:D röhögni fogsz
10/10 anonim válasza:
És tényleg XD
Ne jólmegasszontam a dolgot :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!